Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 9 Mart 2016

Beykoz sizinle gurur duyuyor

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları toplantısında duygulu anlar yaşandı. Hem İlçe Başkanı Av. Mustafa Gürkan hem de Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, toplantıya girerek Beykoz’un medarı iftiharı kadınların özel gününü İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf başta olmak üzere çiçekler, karanfiller ve güllerle tebrik ettiler.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlık Binasını çiçekler, güller, karanfiller bastı. Dayanışma, birlik ve beraberliğin örnek olduğu ilçelerden biri olan Beykoz’da Belediye, İlçe Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları büyük aile olmanın gururu ile bugüne damgasını vurdular.  

Bugün bu birlik beraberlik ve dayanışmayı İlçe Kadın Kolları Toplantısında da gördük. “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısı ile hem İlçe Başkanı Av. Mustafa Gürkan hem de Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu toplantıya girerek Beykoz’un medarı iftiharı kadınların özel gününü İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf başta olmak üzere çiçekler, karanfiller ve güllerle tebrik ettiler.

Çok mutlu olan Beykoz İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, bir hayli duygulandıkları ve aynı zamanda mutlu oldukları görüldü.

İnce düşüncelerinden dolayı her iki başkana da teşekkür ettiğini ifade eden AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “Kadınlar olarak bizler bu kutlu davanın olmazsa olmazları ve mihenk taşları olduğumuzu bizlere her daim hatırlatan Kurucu Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile bu can bedenimizde olduğu sürece hep yürüyeceğiz. Bu anlamlı günümüzde bizleri onurlandıran ve mutlu eden İlçe Başkanım Sayın Mustafa Gürkan ile Beykoz Belediye Başkan Yardımcım Sayın Muharrem Kaşıtoğlu’na teşekkür ederim” dedi. 

selyus