Ana Sayfa GENEL SAĞLIK, YEREL YÖNETİMLER 2 Aralık 2023

Beykoz’da sağlık otobüsü ile vatandaşlara ücretsiz sağlık taraması yapılıyor

Beykoz Belediyesi, Beykoz meydanında sağlık tarama otobüsü ile Beykozlu vatandaşlara ücretsiz sağlık taraması gerçekleştirdi. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın öncülüğünde gerçekleşen sağlık hizmetlerinden Beykozlular çok memnun olduklarını ve Başkan Aydın’a teşekkür ettiklerini ifade ediyorlar. 

Beykoz Belediyesi, Beykoz meydanında sağlık tarama aracı ile Beykozlu vatandaşlara ücretsiz sağlık taraması gerçekleştirdi. Meydanda bulunan otobüse gelen vatandaşların tansiyon ölçümü, göz bozukluğu, göz tansiyonu, prostat taraması ve şeker kontrolleri gibi kontrolleri yapıldı. Vatandaşlar sağlık taramasına yoğun ilgi gösterdi. Sağlık otobüsünün Beykoz’da farklı noktalara giderek vatandaşlara hizmet vermeye devam edeceği belirtildi.

“İŞE GİDERKEN GÖRMEK ÇOK GÜZEL OLDU”

İşe giderken sağlık otobüsünde muayene olan vatandaş Yeliz Özdemir, “Ben buraya göz tansiyonumu ve şekerimi ölçtürmeye geldim. Daha önceden göz tansiyonu problemim vardı. Sabah işe giderken böyle bir şey görmek çok güzel oldu. Herkesin ulaşımı açısından çok güzel düşünülmüş. Yaşı ileri olan kişiler için çok güzel hizmet. Hiç sıra beklemeden her şeyimi hallettim” dedi.

selyus