Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 18 Eylül 2015

Çekmeköy Şehitlerimizi unutmadı

Çekmeköy Kaymakamlığı ile Çekmeköy Belediyesi tarafından organize edilen ‘Şehitlere Mevlid’ programında, ilçede bulunan siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları birlik beraberlik çağrısında bulundu.

Ülkemizde son günlerde ardı ardına gelen Şehit haberleri üzerine Çekmeköy Kaymakamlığı ve Çekmeköy Belediyesi, Yeşilkayalar Camisinde Cuma Namazı’na müteakiben Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okuttu. Mevlid-i Şerif programına Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, belediye başkan yardımcıları, ilçede faaliyet gösteren siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Siyasi parti temsilcileri, Cami avlusunda toplanan cemaatle birlikte Şehitlerimize rahmet dileyerek, birlik ve beraberlik çağrısında bulundular.

“BİRLİK VE BERABERLİKTE İSTANBUL’UN ÖRNEK İLÇESİ OLDUK”

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Çekmeköy’de mübarek Cuma günü Şehitlerimiz için bir Mevlid-i Şerif okutalım istedik. Bu süreç içerisinde Çekmeköy ilçemizde gerek siyasi parti liderleri olsun gerekse vatandaşlarımız olsun çok güzel birlik ve beraberlik örneği sergiledik. İstanbul’un bu konuyla ilgili örnek ilçelerinden bir tanesi olduk. Bizde belediye olarak siyasi parti temsilcileriyle ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte böyle bir etkinlik yaparak Şehitlerimizin ruhlarına gönderdik” dedi.

“İLÇEMİZDEKİ SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİYLE BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN GÜZEL BİR ÖRNEK OLUŞTURDUK”

Çekmeköy ilçesinde faaliyet gösteren siyasi parti temsilcileriyle birlikte basın açıklamasını yaptıklarını dile getiren Başkan Poyraz, “Burada yaptığımız basın açıklamasında ilçemizde grubu bulunan siyasi partiler ve grubu bulunmayan siyasi partiler adına temsilcileri yer aldı. Biz burada siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları olarak güzel bir birlik ve beraberlik örneği sergiledik. Çekmeköy birlik ve beraberlik adına örnek bir ilçedir. Bu örnek ilçeye yakışan bir şekilde birlik ve beraberliği beraberce yaşadık. Ben buradan bütün Çekmeköy halkına birlik ve beraberlikte göstermiş oldukları gayret ve samimiyetten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

selyus