Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 20 Eylül 2016

CHP zihniyeti darbe sevici Genco Erkal’a sahip çıkıyor

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, darbe sevici Genco Erkal’ın adını kültür merkezinden kaldıran Sancaktepe Belediyesi’ne inatla “Eskişehir’e Genco Erkal Halk Kütüphanesi açıyoruz” diye açıklama yapıyor. Bundan da anlaşılacağı üzere CHP zihniyeti darbe sevici Genco Erkal’a sahip çıkıyor. 

15 Temmuz sonrasında yaptığı açıklamalarla darbe seviciliği yaparak milletin çok büyük tepkisini alan vatan haini destekçisi sözde sanatçı Genco Erkal’a net bir tavır koyarak onurlu bir duruş sergileyen Sancaktepe Belediye Meclisi’nin, Genco Erkal Kültür Merkezi’nin adını değiştirmesi üzerine, Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, işgüzarlık ve fırsatçılık yaparak tepki verdi. 

Fetullahçı Terör Örgütü tarafından ülkenin ele geçirilmek istendiği bir dönemde 246 Şehit, binlerce Gazı vermişiz umurunda mı bu CHP’li Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un. Hani çok güzel bir söz var ya; “Katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsine tükürdüğümün cinsine çeker”

Fetullahçi Terör Örgütü’nün 15 Temmuz darbe girişiminin başarıyla püskürtülmesinin ardından milyonların demokrasi nöbetini hazmedemeyen ve ‘gelişmeleri endişeyle bekliyorum’ diyen Genco Erkal’ın adını kendi ilçesindeki bir kültür merkezinden çıkaran Sancaktepe Belediyesi’ne gereksiz tepki veren Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, ‘Onlar kültür merkezinden Genco Erkal adını siliyorsa, biz de Eskişehir’e Genco Erkal Halk Kütüphanesi açıyoruz’ diye açıklama yaptı. Sanat üzerinden fırsatçılık yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, 15 Temmuz Şehitleri ve Gazilerine saygısızlık yapan darbe sevici sözde sanatçı Genco Erkal’a sahip çıkması kendisinin de aynı düşüncede olduğunu gösterir. Zaten CHP zihniyetinden de başka bir şey beklenmez.

Başkan Kurt’un katıldığı kanaldan da belli olduğu üzere vatanmış, bayrakmış, şehitmiş umurunda mı bunların?

“Kararın verildiği gün Halk TV’de Tayfun Talipoğlu’nun sunduğu Sohbethane programının canlı yayın konuğu olan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Genco Erkal Kültür Merkezi’nin adını değiştirme kararı alınmasına tepkisini göstererek, ‘Onlar kültür merkezinden Genco Erkal adını siliyorsa, biz de Eskişehir’e Genco Erkal Halk Kütüphanesi açıyoruz’ dedi.

selyus