Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 16 Ocak 2023

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gerçekleştirdiği Şule Yüksel Şenler Vakfı açılışına ilçe belediye başkanları da katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gerçekleştirdiği Şule Yüksel Şenler Vakfı açılışına Emine Erdoğan’ın yanı sıra Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Sultangazi Belediye Başkanı Avukat Abdurrahman Dursun, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de katıldı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eyüpsultan’da Şule Yüksel Şenler Vakfı açılışına katıldı. Törende konuşan Erdoğan, “Eserleri kitapları, konferansları ve destansı mücadelesi ile yakın tarihimizde silinmez izler bırakan Şule Yüksel Şenler hanımefendiyi rahmetle ve özlemle yad ediyorum. Onun aziz hatırasına sahip çıkmak ve örnek hayatını gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla kurulan vakfımızın kısa sürede bilhassa kadınlarımızın arasında teveccüh görmesini memnuniyetle karşılıyoruz. Vakfımız farklı alanlarla yürüttüğü projelerle adını taşıdığı Şule Yüksel Şenler’e olan vefa borcumuzu hakkı ile yerine getirmeye gayret ediyor. Bugünden itibaren hizmet binamızın da kullanıma başlanmasıyla İnşallah vakfımızın faaliyet yelpazesinin daha da genişleyeceğine inanıyorum. Vakıf merkezimiz toplantı salonu, çok amaçlı eğitim salonu, araştırma kütüphanesi, bilişim teknoloji tasarım moda üretim atölyeleri ve kafeteryasıyla gençlerimizin uğrak mekanlarından biri olacaktır. İnşallah burası merhum Şule ablamızın uğruna ömrünü adadığı aklı selim, kalbi selim nesillerin yetiştiği bir ocak görevi görecektir” ifadelerini kullandı.

BELEDİYE BAŞKANLARI DA ORADAYDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşi Emine Erdoğan, kızı Esra Erdoğan Albayrak’ın yanı sıra AK Parti Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Leyla Şahin Usta, Çiğdem Karaaslan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Derya Yanık, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Kesir, İstanbul Milletvekilleri Ravza Kavakçı Kan, Hasan Turan, Mihrimah Belma Satır, Tülay Kaynarca, Mustafa Demir, Serap Yaşar, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Sultangazi Belediye Başkanı Avukat Abdurrahman Dursun, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Şenler’in yakınları eşlik etti.

selyus