Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 10 Mayıs 2016

Erdem’den yenişafak gazetesine ziyaret

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Yenişafak Gazete’sini ziyaret ederek, İcra Kurulu Başkanı Mustafa Albayrak, Ahmet Albayrak ve Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül ile biraraya geldi.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Genç ile birlikte 6 Mayıs Cuma günü gerçekleştirdiği ziyarette ilk olarak İcra Kurulu Başkanı Mustafa Albayrak ve Ahmet Albayrak ile bir araya gelen daha sonra Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül ile görüştü.

Başkan Erdem ziyaretlerde yaptığı açıklamada Yenişafak Gazetesi’nin vatandaşlarımızın gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli, tarafsız ve sorumlu gazetecilik anlayışı ile yerine getirdiğini belirtti.

Yenişafak Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mustafa Albayrak ise Başkanı İsmail Erdem’in yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Albayrak İstanbul’un Genç ilçesi Sancaktepe’de hayata geçen insan odaklı modern projeleri ve sunulan kaliteli hizmeti yakından takip ettiklerini belirterek Başkan İsmail Erdem’e çalışmalarında başarılar diledi.

selyus