Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 16 Nisan 2016

Hasan Can Rizelilerle buluştu

Rize Valiliği ile RİDEF tarafından organize edilen ve Ümraniye Belediyesi’nin de sponsorlarından olduğu ‘9. Rize Tanıtım Günleri’ Maltepe Sahili’nde başladı. Düzenlenen etkinliğe Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da katıldı…

Rize Valiliği ile RİDEF tarafından organize edilen ve Ümraniye Belediyesi’nin de sponsorlarından olduğu ‘9. Rize Tanıtım Günleri’ Maltepe Sahili’nde başladı. Düzenlenen etkinliğe Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da katıldı.

Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) tarafından düzenlenen, Rize Valiliği’nin desteğiyle gerçekleştirilen ‘9. Rize Tanıtım Günleri’ İstanbul’da başladı. Maltepe Sahili’nde bulunan etkinlik alanında 17 Nisan’a kadar devam edecek olan etkinlikte, kültürel öğeler ve yöresel yiyeceklerin tanıtılacağı iki çadır kuruldu.

Başkan Hasan Can, ‘Rize Tanıtım Günleri’ için kurulan çadırlarda yer alan stantları ziyaret ederek, bir süre stant görevlileriyle sohbet etti.          

‘Rize Tanıtım Günleri’ süresince, vatandaşlar çadırları gezerek, yöresel ürünlerden satın alabilecek. Etkinlik alanında misafirler için mehter ve yöresel halk oyunları gösterileri ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

selyus