Hasan Can’ın Ümraniye’ye yaptığı hizmetleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan dinleyelim!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ümraniye Belediyesi’nin 14,5 yılda Ümraniye’ye kazandırdığı eserlerini bir bölümünü anlattı. İlçeyi çöp dağlarından imrenilecek bir Ümraniye haline getiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın bu hizmet aşkı sürdüğü sürece yeni dönemde de hizmetlere devam eder…

Parmakla gösterilen hizmetleriyle örnek olan Ümraniye Belediyesi, ilçede 1 katrilyon 487 trilyon liralık yatırımla rutin faaliyetlerin yanında, son 14 yılda 400’ün üzerinde kalıcı eser kazandırıldı.

Ümraniye’nin çehresini baştan sona değiştirdiklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, her mahalleye sağlık ocakları, muhtarlık hizmet binaları yapıldığını, ilçe genelinde 19 kültür merkezi, 29 bilgi evi kurulduğunu, camiler, yurtlar, okullar, kurslar gibi pek çok hizmetin Ümraniye halkına getirildiğinin de altını çizdi. Yeşil alanlar, parklar ve mesire alanları gibi hizmetlerle ilçede yaşayanların hayat kalitesinin yükseltildi. Üsküdar-Ümraniye hattı açıldı.

Ümraniyelilere müjdeli haberi veren Erdoğan, “Kazım Karabekir, Hekimbaşı, İnkilap, Topağacı, Dumlupınar ve Elmalıkent mahallelerinde tapusu olan vatandaşlarımız Pazartesi günü itibariyle Belediyemize inşaat ruhsatları için başvuru yapabileceklerdir” dedi.

selyus