Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 11 Mart 2016

İBB ile Çekmeköy’e yatırımlar konuşuldu

Çekmeköy Belediyesi’nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilçedeki yatırımlar istişare edildi. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ve İBB Daire Başkanlarını misafir ettiği toplantıda, Çekmeköy’de yapılan yatırımlar görüşüldü.

Çekmeköy Belediyesi’nde önemli bir toplantı icra edildi. Belediye’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilçedeki yatırımlar istişare edildi. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ve İBB Daire Başkanlarını misafir ettiği toplantıda, Çekmeköy’de yapılan yatırımlar görüşüldü.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ve İBB Daire Başkanlarını ağırladı. Çekmeköy Belediyesi Sosyal Tesisi’nde gerçekleşen toplantıda; Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de yer aldı. Başkan Poyraz’ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Çekmeköy’e bugüne kadar yaptığı ve devam eden projeleri ile ilgili teşekkür etmesi ile başlayan istişare toplantısında planlanan projelerle ilgili son durumlar da paylaşıldı.  Çekmeköylülerin beklentileri doğrultusunda tespit edilen ihtiyaçlarla ilgili de bilgilendirme yapan Başkan Poyraz, özellikle metro çalışmalarından dolayı vatandaşların memnuniyetini misafir heyete iletti.

İstişare toplantısı; ulaşım, imar planları, kavşaklar, üst geçitlerin yenilenmesi, mevcut kültür merkezlerinde yapılacak değişimler ve yeni yapılacak kültür merkezleri, dere ıslahları, prestij caddeler, otopark projeleri, çevre düzenlemeleri, yeşil alan projeleri başlıkları altında yapıldı.

selyus