Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 14 Aralık 2015

İETT’ye ‘’Kurumsal Sorumluluk Raporlaması’’ ödülü

Sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren İETT, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından düzenlenen İşletme 2023 Zirvesi kapsamında, Kurumsal Sosyal Sorumluluk Raporlaması ödülüne layık görüldü. İETT’nin ödülünü İETT Müşteri Hizmetleri ve Kurumsal İletişim Dairesi Başkanı Cevdet Güngör aldı.

Şirketlerin ve alanında uzman konuşmacıların katılımıyla, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından düzenlenen İşletme 2023 Zirvesi yapıldı. Zirveye İETT’yi temsilen İETT Müşteri Hizmetleri ve Kurumsal İletişim Dairesi Başkanı Cevdet Güngör de katıldı. İETT, kamuda ilk defa kurumsal sosyal sorumluluk alanındaki ilkelerini ve örnek uygulamalarını paydaşlarıyla paylaştığı kitabı hazırlayıp ve GRI raporlaması yapan kuruluş olarak, bu ödülü almaya hak kazandı. 

KSS Türkiye’nin her yıl düzenlediği Kurumsal Sosyal Sorumluluk Raporlaması ödülünü CSR Europe Başkanı Celia Moore’nin elinden İETT Müşteri Hizmetleri ve Kurumsal İletişim Dairesi Başkanı Cevdet Güngör aldı. Özel sektör, kamu kuruluşları ve sivil toplum örgütlerini bir araya getiren zirvede, iklim değişiklikleri, kaynakların tükenmesi, finansal krizler ve demografik değişimler riskleri konularında uzman kişilerin görüşlerine yer verildi.

 

selyus