Ana Sayfa FUTBOL 14 Aralık 2015

Sancaktepe Belediyespor’dan net bir galibiyet

3. lig 2. grupta mücadele eden Sancaktepe Belediyespor, İlk yarının son maçı olan ligin 19.hafta maçında kendi evinde karşılaştığı Sakaryaspor’u 3-1 mağlup etti. Maçı; Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Başkan Yardımcıları Muhammed Ali Cankatar ile Selçuk Bostan birlikte izledi.

Sancaktepe Belediyespor kendi sahasında rahat bir galibiyet elde etti. Maçı; Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Başkan Yardımcıları Muhammed Ali Cankatar ile Selçuk Bostan birlikte izledi.

Sancaktepe Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını ev sahibi ekip 4.dakikada Abdülkadir Korkut’un golüyle 1-0 önde tamamladı. Konuk ekip Sakaryaspor  69.dakikada Feyyaz Aydil ile skora eşitlik getirdi. Maçın son bölümünde etkili bir oyun ortaya koyan Sancaktepe Belediyespor, 81.dakikada Muhammed Türkmen ve 90.dakikada Melik Derin’in attığı golle ligin ilk yarısının son maçında sahadan 3-1’lik skorla galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından Sancaktepe Belediyespor puanını 26 yaparak 10. sırada yer aldı.

Sancaktepe Belediyespor İkinci yarının ilk maçı olan 20. hafta mücadelesinde kendi evinde Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

selyus