Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 26 Aralık 2015

İstanbul’un ilçe belediye başkanları buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın ev sahipliğinde ilçe belediye başkanlarıyla yapılan toplantıda İstanbul konuşuldu. Emirgan Korusu’ndaki toplantıya Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nda aralarında bulunduğu 29 belediye başkanı katıldı.

İlçe Belediye Başkanları toplantısında İstanbul’a yapılan yatırımlar değerlendirildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş yatırımlardan bahsederek, “Sizlerin de yakından bildiği yatırımlar İstanbul’u dünyanın gıpta ile izlediği bir şehir haline getirdi. Bu bir ekip işi. Sizlere ve sizlerin şahsında da tüm ekip arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum” dedi.

Göreve geldikleri günden bu güne İstanbulluların yaşadıkları şehirden gurur duyacakları bir şehir inşa etmek için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Topbaş, ”Kurumsal taassup gözetmeksizin İstanbul’un her yerine hizmet götürüyoruz. Parti gözetmeksizin tüm ilçelerimize yatırımlarımızı sürdürüyoruz. İstanbul’a hizmet etmenin bilinciyle hareket ediyoruz. İstanbul gibi bir şehirde yönetici olmak büyük bir gurur” diye konuştu.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de program için Başkan Topbaş’a teşekkür ederek, “Sultanbeyli’nin gelişmesi için Büyükşehir Belediyemizle el birliğiyle çalışıyoruz. İlçemiz son dönemde aldığı yatırımlarla sorunlarını çözdü. Projelerimize destek veren İstanbul Büyükşehir Belediyemize ve Başkanımız Kadir Topbaş’a teşekkür ediyorum” dedi.

selyus