Manolya Demirören Tekin’den CHP’li meclis üyelerine LGBT tokadı!

CHP’nin kadın haklarının korunmasında samimi olmadığını ve bu girişimlerinin altında LGBT’nin yattığını ifade eden AK Parti İBB Meclis Üyesi Manolya Demirören Tekin, “Toplumumuz bunu asla kabul etmez. Gelenek ve örfümüzle bağdaşmamaktadır. Toplumumuzdan bunu saklamaya çalışıyorsunuz ancak biz buna müsaade etmeyiz. Taksim’de açılan pankartları biliyoruz. Aileyi yok etme çabalarınızı da çok iyi biliyoruz. Türk aile toplumunu bölme ve parçalamanıza izin vermeyeceğiz” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi grubunun geçtiğimiz aylarda meclis gündemine taşıdığı Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Şube Müdürlüğü’nün kurulmasına ilişkin karar, Hukuk-Sosyal Hizmetler, Bağımlılıkla Mücadele ve Rehabilitasyon, Kadın Aile ve Çocuk Komisyonu’na gönderilmişti. Komisyon İBB Mart Ayı 2. Bileşeninde kurulması istenen müdürlükle ilgili kararını duyurdu. Raporda, yeni kurulmak istenen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Şube Müdürlüğü’nün yönetmeliğinde sayılan görevlerin Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü görev alanında olduğu yalanına İBB AK Parti Grubu sert tepki vererek teklifi reddetti.

AK Parti Grubu bu LGBT oyuna karşı çıkarak “Toplumsal cinsiyet eşitliği kadınla ilgili bir kavram değildir. Burada bir şey saklanarak kamuoyunu yanıltmaya çalışıyorlar. Bu müdürlüğün kurulması LGBT’nin savunulmasıdır. İstanbul’da birkaç defa teşebbüs edilip de LGBT’liler tarafından yapılamayan eylemler oldu. Gökkuşağı renklerine bürünülerek birtakım şeyler yapılmak istendi. Şimdi de belediye eliyle bu işler yapılmaya çalışılıyor.” açıklamasını yaptı.

MANOLYA DEMİRÖREN TEKİN, CHP’LİLERE ADETA KÜKREDİ!

Konuyla ilgi sert bir açıklama yapan AK Parti İBB Meclis Üyesi ve Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Manolya Demirören Tekin, “CHP’li İBB Meclis Üyelerinin, toplumsal cinsiyet eşitliği adı altında yapmak istedikleri şeyi çok iyi biliyoruz. Bizde burada palavra sıkmasınlar! Taksim’de açtığınız pankartları da biliyoruz! Aileleri yok etme çabalarınızı da biliyoruz! Bu rezilliği yerel yönetimlerden başlatamazsınız, başlatamayacaksınız..!!

AK Parti’li İBB Meclis Üyeleri olarak böyle rezil bir teklifin gündeme dair gelmesine bile izin vermeyeceğiz. Tamam mı? Türk aile toplumun bölmenize, parçalamanıza izin vermeyeceğiz” dedi.

 

selyus