
Murat Türkyılmaz, Ekrem İmamoğlu’na “İstanbul İstanbul olalı, hiç görmedi böyle keder” şarkısını hatırlattı!
Murat Türkyılmaz, “Bizler umuyoruz ki bu yılın sonunda Sezon Aksu’nun o meşhur parçasında söylediği: “İstanbul İstanbul olalı, hiç görmedi böyle keder” cümlelerin inşallah bu halkımız terennüm etmezler. Biz hayırlı ve güzel işlerinizde sizlerle beraber olacağız”
İstanbul Büyükşehir Belediye meclisi Temmuz ayı toplantısının 2. Oturumundan önemli gelişmeler oldu. Özellikle gündem dışı söz alan tecrübeli siyaset adamı, Pendik Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili ve İBB Meclis Üyesi Murat Türkyılmaz, “Yerel demokrasilerde meclisin önemi” üzerine gündem dışı söz alarak tabiri caizse CHP’li Ekrem İmamoğlu’na mecliste nasıl davranması konusunda adeta ders verdi.
Ekrem İmamoğlu’nu tarafsız olmaya davet eden Murat Türkyılmaz, “Sayın başkan meclis başkanlığı koltuğuna oturduğunuzda tarafsızlığınızı bozmak yerine bir orkestra şefi inceliğinde görevinizi icra etmenizi, siyaset yapmayı çok kıymetli CHP Grup Başkan Vekili ve sözcüsüne bırakmanızı tavsiye ediyorum. Zira bu sıralardan kürsü hakimiyetini meclis başkanı olarak değil, adeta meclisin patronu olarak idare etmeye çalıştığınızı teessüfle izliyoruz. Sayın başkan sizlere inanmış itimat etmiş yüzbinler demokrasi adına iddia etmiş olduğunuz iddiaları ispata davet etmektedir. Pazartesi de yaşananların yeni olmanız hasebiyle ve bunun getirdiği heyecandan kaynaklandığını düşünüyoruz. Böyle düşünmek istiyoruz. Her şey çok güzle olacak terennümü ile yola çıktığınız bu yolda bu insanlar size itimat ettiler ve büyükşehir başkanlığını size verdiler. Bizler umuyoruz ki bu yılın sonunda Sezon Aksu’nun o meşhur parçasında söylediği: “İstanbul İstanbul olalı, hiç görmedi böyle keder” cümlelerin inşallah bu halkımız terennüm etmezler. Biz hayırlı ve güzel işlerinizde sizlerle beraber olacağız” dedi.
Benzer Videolar
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Deprem yaşanan 10 ilimizi kapsayan ve 3 ay sürecek OHAL ilan etme kararı aldık”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “3 bin 549 vefatımız, 22 bin 168 yaralımız var”
-
İl Başkanı Kabaktepe, “Gün; birlik olma, Türkiye için tek yürek olma günüdür”
-
Erdoğan, Akşener’le deprem bölgesindeki gelişmelerle ilgili görüştü
-
Erdoğan, “Şu ana kadarki tespitlere göre 912 vatandaşımız vefat etti, 5385 vatandaşımız yaralandı”
-
Meral Akşener’i belgeler ve dosyalarla tehdit eden Yaşar Okuyan’a İYİ Parti’den cevap geldi
-
AK Parti’de milletvekili aday adaylığı için rekor başvuru bekleniyor
-
Süleyman Soylu, “Kılıçdaroğlu, kendisini ve arkadaşlarını cinsiyetsizleştirmek istiyorsa yapsın”
-
Başkan Kabaktepe, içeriden ve dışarıdan oynanan kirli oyunlara dikkat çekti!
-
İYİ Parti’li vekil Ahat Andican’ın bir algısı daha anında elinde patladı!
-
Bakan Soylu’dan büyükelçilik ve konsoloslukları kapatan ülkelere: “14 Mayıs akşamı sıraya gireceksiniz”
-
Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘aday olma’ diye bağıran CHP’li genci tartakladılar