Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 1 Ekim 2018

Mustafa Sarıgül, Belediye Başkanı Hayrı İnönü Şişli’ye hizmet etmedi!

2019 Yerel Seçimleri için şimdiden hazırlıklarına başlayan CHP’li Mustafa Sarıgül, kendi partisinden olan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’yü kötülemekten geri kalmadı. İnönü’ye geçmişten husumeti ve kini olan eski başkan Sarıgül, “Şişli hizmeti özledi” diyerek mevcut başkan İnönü’yü beceriksizlikle suçluyor!

Ancak Sarıgül’ün görevde olduğu zamanları da bu millet çok iyi biliyor!

Belediye Başkanı İnönü beceriksiz mi, ilçeye hizmet etti mi etmedi mi? bunu bilemeyiz ama eski başkan Sarıgül’ün İnönü’ye 500 milyon borç taktığını da buradan açıklamak zorundayız..!!

KENDİ PARTİSİNDEN BELEİDYE BAŞKANINI SUÇLAYAN ZİHNİYETİ ANCAK CHP’DE BULURSUNUZ!

Şişli için yeni projeleri olduğunun altını çizen Sarıgül, “Şişli hizmeti özledi, heyecanı özledi, coşkuyu özledi. Şişli Türkiye ye örnek olmayı özledi. Kadınlarımız, esnafımız, gençlerimiz yerel yönetimde söz sahibi olmayı, birlikte karar almayı özledi. Buradan hepinize müjdeliyorum, özlem bitiyor. Çalışma arkadaşlarıma ve seçimden sonra birlikte görev yapacağımız arkadaşlarıma da sesleniyorum. Özlem bitiyor. Her gün daha da çoğalarak bir sel gibi coşacağız. Şişli yeniden coşkulu, heyecanlı, enerji dolu günlerine kavuşacak. Türkiye’de ses getirecek birçok yeni projemiz var. Büyük bir ekiple aylardır çalışıyoruz. Bunları önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız. Herkesin içi rahat olsun. Şişli’de herkesin yüzü yeniden gülecek. Bu kenti yine birlikte yöneteceğiz. Esnafımızın yüzünü güldürecek, kadınlarımıza destek olacak, gençlerimize istihdam sağlayacak projelerle dönüyoruz. Şişli’de yaşamak herkes için yine ayrıcalık olacak” dedi.

selyus