Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 24 Mart 2021

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü sağlığı ile ilgili açıklama yaptı

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi’ne katılan ve dönüş yolun kaza geçiren Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü yaptığı açıklamada, “Hamdolsun genel durumlarımız iyi. Dua eden, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum”

Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi’nden dönüşte Ankara-İstanbul istikameti İzmit Akmeşe mevkiinde trafik kazası geçirdi. Başkan Döğücü’nün makam şoförü Yunus Aksu araç ile seyir halindeyken otoyol üzerinde daha önceden kaza yapan bir aracı fark ederek, karlı ve buzlu yolda araca çarpmamak için hamle yaptığı esnada aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Kaza sonrası Başkan Döğücü’nün elinde, eşi Salih Döğücü’nün ise omuz kısmında çatlaklar oluştu. Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ilk müdahaleleri yapılan Başkan Döğücü ve eşi, Sancaktepe Şehit Profesör İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi sevk edildi.

“GENEL SAĞLIK DURUMLARIMIZ İYİ”

Kaza sonrası Başkan Şeyma Döğücü sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Başkan Döğücü , “AK Parti 7. Olağan Büyük Kongremizin dönüş yolunda eşim Salih Bey ile birlikte bir trafik kazası geçirdik. Hamdolsun genel durumlarımız iyi. Dua eden, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

selyus