Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 10 Ocak 2020

Sancaktepe Belediyesi, her alanda insanlara dokunmaya devam ediyor

“Sancaktepe’desiniz, hayatın içindesiniz” temasıyla Sancakteplilere güven veren ve herkesi sevgiyle kucaklayan Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, geride bıraktığı 8 ayda gözle görülür önemli bir ivme yakaladı.

Sancaktepe Belediyesi, Başkan Döğücü ’nün öncülüğünde “Sevgi deyince Sancaktepe”, “Mutluluk deyince Sancaktepe”, “Huzur deyince Sancaktepe”, “Paylaşım deyince Sancaktepe”, “Sağlık deyince Sancaktepe”, “Eğitim deyince Sancaktepe”, “Spor deyince Sancaktepe”, “Sanat deyince Sancaktepe” hizmet anlayışından yola çıkarak Sancakteplilere dokunmaya devam ediyor.

Her alanda deneyimli kadrosunu bünyesinde barındıran Sancaktepe Belediyesi, vatandaşların memnuniyetin kazanmaya devam ediyor…

Öte yandan Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün en büyük hedefi Sancaktepe’yi Kültür-Sanat şehri yapmak. Bunun için kolları sıvayan, Kültür ve Sanat dostu Başkan Döğücü, Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi başta olmak üzere bütün Kültür Merkezleri ve Bilgi evlerini daha da aktif hale getirmek için çıtayı yükseltti.

SANCAKTEPE’DE DURMAK YOK, YOLA DEVAM HİZMET ANLAYIŞI VAR

selyus