Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 5 Şubat 2016

Sancaktepelilere “Minia Çanakkale” müjdesi!

“Çanakkale Ruhu” son yıllarda giderek yükseliyor. Çanakkale’yi Çanakkale yapan milletimizin diriliş ruhudur diyen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Çanakkale ruhu bizi bir daha heyecanlandırıyorsa, bu kendi değerlerimiz üzerinde bir defa daha ayağa kalkıyor olmamızdandır.”

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, seçim beyannamesinde bulunan projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Sancaktepe Belediyesi, Belediye Başkanı İsmail Erdem’in öncülüğünde “Çanakkale Ruhu’’nu ilçede yaşatma, gelecek nesillere aktarma adına Çanakkale Şehitliği’nin Minyatürünü, Çanakkale Panorama Müzesini, Çanakkale savaşının abideleri ve figürlerinin yer aldığı ‘‘Minia Çanakkale’’ projesi Sancaktepe ve ülkeye kazandıracak.

“Çanakkale Ruhu” son yıllarda giderek yükseliyor. Çanakkale’yi Çanakkale yapan, milletimizin diriliş ruhudur diyen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Çanakkale ruhu bizi bir daha heyecanlandırıyorsa, bu kendi değerlerimiz üzerinde bir defa daha ayağa kalkıyor olmamızdandır.

Osmanlı, Çanakkale ile adeta yeniden dirildi. İtilaf güçlerinin üstün silah gücüne karşı, imanını, inancını, vatan sevgisini koruyarak savaştan zaferle çıktı. Kendine biçilen kefeni parçalayarak, ilelebet yaşayacağını ve gücün sadece silahla olmadığını gösterdi. Çanakkale, vatan toprağını candan aziz bilmenin dünya aleme ilanıdır. Bu muhteşem proje halkımıza hayırlı olsun” dedi. 

selyus