Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 21 Ekim 2014

Sarıyer Belediyesi’nin acı günü

Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Orman Mühendisi Yüksel Tutak (47), geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

Sarıyer Belediyesi’nin acı günü

Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Orman Mühendisi Yüksel Tutak (47), geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Orman Mühendisi Yüksel Tutak dün akşam saatlerinde evinde rahatsızlanarak Dr. Siyami Ersek Gögüs Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi’ne kaldırıldı.
Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen, 47 yaşındaki Yüksel Tutak hayatını kaybetti.
Yüksel Tutak’ın yakınları, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, çalışma arkadaşları ve sevenleri acı haberi alır almaz, hastaneye akın etti.
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, hastane önünde yaptığı açıklamada, Yüksel Tutak’ın rahatsızlandığı sırada ailesinin de evde bulunduğunu belirterek, “Arkadaşımız ailesi ve bir arkadaşı tarafından rahatsızlığı fark edilerek hastaneye getirildi. Yapılan müdahalelere rağmen kurtaramadık. Başkan Yardımcımızı çok genç yaşta kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Beklenmedik acı bir haber aldık. Çok üzgünüz.” dedi.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Yüksel Tutak için, “Çok çalışkan bir arkadaşımızdı. Sarıyer için yapacağı daha çok işi vardı. Yıllar önce de bir oğlunu kaybetmişti. Arkadaşımıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına sevenlerine başsağlığı diliyorum. Acımız büyük. O’nu çok arayacağız” diye konuştu.

Çevreci, çalışkan bir bürokrat

Evli ve bir çocuk babası olan Yüksel Tutak (47), Sarıyer Belediyesi’nde geçtiğimiz dönem Park ve Bahçeler Müdürü olarak görev yaptı. Tutak, yerel seçimlerin ardından Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç tarafından Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. 15 Mart 1967 Pınarhisar (Kırklareli) doğumlu Yüksel Tutak İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi’nden mezun oldu. Çeşitli belediyelerde görev yapan Yüksel Tutak fanatik bir Beşiktaşlıydı.

Başkanlık binasında tören

Yüksel Tutak için Sarıyer Belediyesi’nin Büyükdere’de bulunan Başkanlık binası önünde bir tören düzenlendi. Saat 11.00’de düzenlenen törenin ardından Yeniköy Merkez Cami’nden öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Ümraniye Hekimbaşı mezarlığında toprağa verildi.

Etiketler:
selyus