Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 24 Temmuz 2016

Sevda Türküsev ‘Demokrasi Mitingi’nde

Kadıköy Sivil Toplum Kuruluşları tarafından düzenlenen Kadıköy Meydanı’nda ‘Demokrasi Mitingi’ne katılan basın camiasının popüler ismi Sevda Türküsev, önemli açıklamalarda bulundu.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz akşamı darbe girişiminin gecesinden itibaren sokakları bırakmayan binlerce Sivil Toplum Kuruluşları’nın Kadıköy Meydanı’nda düzenlediği Milli İrade Nöbeti’nde idi. 

Araştırmacı Yazar Sevda Türküsev’de Kadıköylü Sivil Toplum Kuruluşları tarafından Kadıköy Meydanı’nda düzenlenen bu önemli programa katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Türküsev konuşmasında “Öyle bir lider düşünün ki, dış düşmanlarımız ile birleşmiş tüm darbeciler cuntacılar batan hainleri peşinde. Buldukları yerde öldürecekler tabiri caiz ise buldukları yerde indirecekler. Ve o liderin kaçıp bir ülkeye sığınma fırsatı varken o en tehlikeli bir yere ve em tehlikeli bir şekilde geliyor. Milletini davasını bırakmıyor. Evet bu liderin adı “RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR” Ve bir millet düşünün! Elinde ne tank ne tüfek ne silah hiç bir şey yok, sadece imanı ve inancıyla “Vatanı Milleti Bayrağı Ezanı” için göğsünü tanka topa silaha karşı siper ederek düşmanı bertaraf etmiş. İşte bu milletin adı da “TÜRK MİLLETİDİR”

Konuşmasında devam eden Türküsev, “Bu mevzu vatan millet mevzusudur. Tüm görüşteki vatan sevgisi olan insanlarımız aynı taraftadır. Yani “Vatan millet bayrak ezan” tarafındadır. Başkomutanımızın 2. bir talimatına kadar meydanlarda nöbetteyiz” diye konuştu.

Sevda Türkisev bu anlamlı konuşmasıyla Kadıköy Meydanı’nda toplanan Hakkı’mızın duygularına tercüman oldu.

selyus