Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 1 Ekim 2017

Şirnak’ta Şehit, Beylikdüzü’nde Caz Festivali!

Beylikdüzü Belediyesi, gündüz Şırnak’ta 2 şehit vermemize rağmen akşamki Caz Günleri’ni iptal etmedi. Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nde gerçekleşen şinana-pinana caz programını Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’da takip etti. PKK saldırısı gündüz gerçekleşmesine rağmen programı iptal ettirmeyen Başkan İmamoğlu’na Beylikdüzülü vatandaşlar yoğun tepki gösterdi. Cazcı İmamoğlu fotoğraflardan anlaşılacağı üzre gayette güleryüzlü bir görüntü veriyor..!!

Başkan İmamoğlu, Perşembe günü İBB Meclisi’nde gerçekleşen Belediye Başkanlık seçiminde CHP’nin adayı idi. İmamoğlu’nun İBB Başkanı geçildiğinde İstanbul’u hangi duygularla yöneteceğini bir düşünün! Allah’tan AK Parti’nin meclis üyeleri fazlaydı da seçilemedi ‘Cazcı İmamoğlu!’

Şırnak-Cizre karayolu Cudi Dağı bölgesi Kaletepe üs bölgesinde şehit veriyoruz ama vurdumduymaz Beylikdüzü Belediyesi, Caz Festivali daha önemli olduğu için programı iptal etmiyor..!!

Edinilen bilgilere göre, karayolunda yapımı devam eden tünelin güvenliğini sağlayan üs bölgesine, bir grup PKK’lı terörist tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıya, güvenlik güçlerinin de karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Çatışmada, ilk bilgilere göre, 1 yüzbaşı ve 1 korucu şehit oldu, 3 korucu yaralandı.

selyus