Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 23 Kasım 2021

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, “Bütçede en çok gençlik, bilim, teknoloji ve kültür-sanatın payını arttırdık”

İBB Meclis Üyesi Kübranur Uslu’nun “Bütçede en çok neyin payını arttırdınız? sorusunu cevaplayan Başkan Yazıcı, “Özellikle de gençlik, bilim ve teknoloji üzerine çalışmalarımızın sayısını ve kültür-sanat etkinliklerimizin payını çok fazlaca arttırdık”

Beyoğlu Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclis Üyesi Kübranur Uslu, İBB Meclisi Kasım ayı toplantılarının 4’üncü oturumunda 2022 mali yılı bütçeleri geçen ilçe belediyelerin bazı başkanlarına “Bütçede en çok neyin payını arttırdınız? sorusunu yöneltti.

Araştırmacı gazeteci ve televizyon muhabiri edası ve rahatlığı ile sorularını yönelten Kübranur Uslu’ya belediye başkanları samimiyetle cevap verdiler.

Uslu’nun kamerasına takılanlardan biride Tuzla Belediye Başkanı Doktor Şadi Yazıcı oldu.

“ÖZELLİKLE DE GENÇLİK, BİLİM VE TEKNOLOJİ”

Tuzla Belediye Başkanı Doktor Şadi Yazıcı’ya doğru yönelen Uslu, “Başkanım, bütçeniz hayırlı uğurlu olsun. Bütçede en çok neyin payını arttırdınız? sorusunu sordu.

Gençlik diyerek cevaba başlayan Başkan Yazıcı, “Özellikle de gençlik, bilim ve teknoloji üzerine çalışmalarımızın sayısını ve kültür-sanat etkinliklerimizin payını çok fazlaca arttırdık” diye konuştu.

“KESİNLİKLE MUHTEŞEM PROJELERİ HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ”

Başkan Yazıcı’ya ikinci sorusunu yönelten Kübranur Uslu, “Başkanım hiç şaşırmadım. Sizinle Tuzla’da gençlik, kültür-sanat, bilim hep yan yana geliyor gerçekten. O zaman bu alanlarda yepyeni projeler geliyor diyebilir miyiz?”

Başkan Şadi Yazıcı, “Kesinlikle muhteşem projeleri hep birlikte göreceğiz. Tabi ki rutin belediyecilik hizmetlerini asla ihmal etmeden vatandaşımızın yanındayız” dedi. Haber video kaynak: Kübranur Uslu

selyus