Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 26 Aralık 2018

Tuzla Belediyesi, çocukların sosyalleşmelerini sağlıyor

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, komisyonlara kayıtlı çocuklara yönelik farklı etkinlikler düzenliyor, çocukların yaşıtlarıyla kaliteli zaman geçirerek sosyalleşmesini sağlıyor.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Aileyi Güçlendirme, Çocuk-Gençlik ve Yetimler Komisyonları’na kayıtlı çocuklara yönelik etkinliklerini sürdürüyor. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Aileyi Güçlendirme Komisyonu’nun 2 ayrı etüt sınıfında gönüllü eğitmenler ve öğretmenlerden ücretsiz ders alan çocuklarımız ve Yetimler Komisyonuna kayıtlı ‘Bizim Çocuklarımız’ Kadın Kent Gönüllüleri ile birlikte Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda eğitim ve bilim merkezlerini gezdi. Tuzla Belediyesi Bilim Kutup Evi, Tuzla Belediyesi Bilim Merkezi, Tuzla Belediyesi Planetaryum ve Gözlem Evi’ni gezen çocuklar, Türkiye’nin en fonksiyonel parkındaki birimleri yakından görüp inceleme fırsatı buldu.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Çocuk ve Gençlik Komisyonu’na kayıtlı çocuklar ve gençler de İstanbul Oyuncak Müzesi’ni gezdi. Komisyona kayıtlı çocuklar, İstanbul Oyuncak Müzesi’ni dikkatli gözlerle inceleyerek gezdi.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na kayıtlı çocuklar, geziler için Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.

selyus