Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 4 Mayıs 2019

Tuzlalı özel çocuklara engel yok

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda kültürel ve sanatsal faaliyetleri ile öne çıkan “Özel Çocuklar”, kese kağıdı yapımında eğlenerek öğreniyor ve el becerilerini geliştiriyor. Özel çocukların aileleri, bu imkanı çocuklarına sağlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, çarşı bünyesinde “Özel Çocuklar”a yönelik El Sanatları kursları düzenliyor. “Özel Çocuklar” kurs kapsamında ilk etapta kese kağıdı yapımını öğrendi. Birlikte hareket ederek işbirliğiyle üretimi gerçekleştiren “Özel Çocuklar” ortaya koydukları eserlerin haklı gururunu ve mutluluğunu birlikte yaşıyor.

AİLELERDEN BAŞKAN YAZICI’YA TEŞEKKÜR

“Özel Çocuklar”ın aileleri, çocuklarının sosyal faaliyetlerinin kişisel gelişimlerine önemli katkılar sağladığını söyledi. Aileler, “Çocuklarımız bu kurslarda öğrendikleriyle el becerisi ve özgüven kazanıyor. Bulundukları her ortamda kendilerini daha rahat ifade edebiliyor. Yaptıklarından keyif alarak mutlu oluyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

selyus