Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 19 Ekim 2022

Yenidoğan Mahallesi’nin yeni muhtarlık binasının temeli atıldı

Sancaktepe Belediyesi tarafından Yenidoğan mahallesi’ne yapılacak olan yeni muhtarlık binasının temel atma tören 19 Ekim Muhtarlar gününde gerçekleşti.

19 Ekim muhtarlar günü münasebetiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye genelinde 100 muhtar evi projesi kapsamında yapımına başlanan muhtarlık binasının temel atma törenine Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar ve ilçe protokolü katıldı.

Yenidoğan Ufuk Caddesi’nde gerçekleşen temel atma töreninde konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü, “Güzel bir eser için bir aradayız. Bizler muhtarlarımızın her daim yanındayız. Sancaktepe de vatandaşlarımıza daha güzel hizmet edebilmek için ilçemizde kurumlar arasında güzel bir iş birliğimiz var. İçişleri Bakanlığımızın tüm Türkiye’de yapılacak olan muhtarlık binalarımızın birinin temel atma törenini Yenidoğan Mahallesine yapıyoruz. Bu vesileyle 19 Ekim muhtarlar günü kutlu olsun” dedi.

Temel atma töreninde konuşan Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, “Sayın Cumhurbaşkanımız bugün Türkiye genelinde 100 yeni muhtarlık binasının temelini atılıyor. Bunlardan biriside ilçemizde Yenidoğan Mahallesi Muhtarlık binasının temelini atıyoruz. Yeni Muhtarlık binası ilçemize ve mahallemize hayırlı olmasını temenni ederken, bugün Demokrasimizin temel taşı, milletimizin güzide temsilcisi ve hizmetkârı muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yapılan protokol konuşmalarının ardından Sancaktepe İlçe Müftüsü Ertuğran Mehmet Soylu’nun yaptığı duanın ardından yeni muhtarlık binasının temeli atıldı.

selyus