Ana Sayfa SPOR 24 Ocak 2017

Beykoz Belediyespor galip gelerek çıkışını sürdürdü

Hentbol Federasyonu Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde üst sıralarda yer alan Beykoz Belediyespor evinde konuk ettiği MYK Hentbol Takımı’nı 28-27 mağlup etti.

Süper Lig’de sergilediği başarılı performansla ilk yarıda 4. sırada yer alan Beykoz Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında da sahadan galip ayrıldı.   

Recep Şahin Köktürk Spor Salonu’nda yapılan müsabakayı, Beykoz Belediye Spor Kulübü Başkanı ve Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Gazi Ferhat Koçak, gazi ve şehit aileleri ile Beykoz İlçesinin Amatör Spor Kulüp Temsilcileri ve taraftarlar izledi.

Karşılaşma öncesinde yeşil-mavili, rakip takım oyuncuları ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı’na mensup gaziler ve aileleri birlikte seremoniye çıkarak tribünleri selamladı. 

Heyecanlı ve çekişmeli skorlarla ilerleyen karşılaşmanın son saniyesinde verilen temdit atışında tüm oyuncularıyla baraj kuran Yeşil-Mavili ekip pozisyonun olumlu netice vermesiyle sezondaki galibiyetine yenisini daha ekledi.

KAŞITOĞLU, “HEDEF AVRUPA KUPALARI”

Beykoz Belediye Spor Kulüp Başkanı ve Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, müsabaka hakkında, “Hentbol Takımımızı gönülden kutluyorum. Tecrübeli oyuncu ve antrenörlerden kurulu iyi bir takım oluşturduğumuz düşüncesindeyim. Nitekim ilk yarı sonunda sıralamada birçok güçlü takımı geride bırakıp iyi bir yer bulduk. İkinci yarı karşılaşmalarında da edindiğimiz tecrübe ile üst sıralardaki yerimizi koruyup sezon sonunda da Avrupa kupalarında ilçemizi ve ülkemizi temsil edecek takımlardan biri olmak istiyoruz. Sporcu ve teknik kadromuza güvenimiz büyük, hepsine başarılar diliyorum” diye konuştu.

selyus