Ana Sayfa SPOR 15 Temmuz 2016

Eyüpoğlu Başkan Çelikbilek’i ziyaret etti

“BEYKOZ’U SPORUN CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ”

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Beykoz İlçemizin sporun cazibe merkezi olması için çalışıyoruz” dedi.

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu, spora ve sporcuya her zaman önem veren Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette hentbol üzerine sohbet edildi. Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu, Türkiye Erkekler 1. Hentbol Ligi’nde şampiyon olarak Süper Lig’e çıkan Beykoz Belediyesi Hentbol Takımı’nı Başkan Yücel Çelikbilek nezdinde tebrik etti. Ziyarette Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı ve Beykoz Kulübü Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu’da hazır bulundu.    

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu, Hentbol Takımı’na süper lige çıkmasında büyük destekleri olan Başkan Çelikbilek’e teşekkür etti.

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu’nun ziyaretinden memnun olduğu ifade eden Başkan Çelikbilek ise; Beykoz Belediyesi Hentbol Takımımızın başarısından dolayı tekrar kutluyorum. Emeklerinin karşılığını almaktan dolayı gurur duyuyoruz. Beykoz İlçemizin sporun cazibe merkezi olması için çalışıyoruz” dedi.

Hentbol altyapısını geliştirmeye yönelik çeşitli çalışmalar yaptıklarını da belirten Başkan Çelikbilek, şu anda 400 gencin hentbol hocaları tarafından yetiştirildiğini ifade etti. İki yıldır ilçemizde Beykoz Belediyesi’nin organize ettiği Hentbol Şöleni de düzenlendiğini hatırlatan Başkan Çelikbilek, nazik ziyareti dolayısıyla Başkan Eyüboğlu’na teşekkür etti.

selyus