Ana Sayfa FUTBOL 2 Temmuz 2016

AK Parti ile Fenerbahçe taraftarı teröre karşı safları sıklaştırdı

Fenerbahçe Taraftar gurubuyla iftar sofrasında bir araya gelen AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “Millet olarak teröre bir cevap vereceksek, vereceğimiz en güzel cevap bu birlik ve kardeşlik tablosudur. Bunun içinde sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı, Fenerbahçe TCDD Tesisleri’nde Fenerbahçe Spor Kulübü’nün taraftar grubuyla iftar programında bir araya geldi.

Fenerbahçe’nin heyecanlı taraftarının buluştuğu iftarda coşku dolu anlar yaşandı. İftar öncesi ve sonrası tezahüratlar dinmedi. Özellikle teröre karşı tek vücut olan Fenerbahçe taraftarı ile AK Parti Kadıköy teşkilatı birlik beraberlik mesajları verdiler.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin yaptığı konuşmada: ” Kadıköy deyince ilk akla gelen Fenerbahçemizin taraftar grubuyla bir arada olmaktan son derece mutluyuz. Burada tam bir kardeşlik ortamı var, bence en önemli olan duygu da bu. Maalesef son zamanlarda her zamankinden fazla bir ve beraber olmak zorunda olduğumuz bir zaman dilimini yaşıyoruz. Millet olarak teröre bir cevap vereceksek, vereceğimiz en güzel cevap bu birlik ve kardeşlik tablosudur. Bunun içinde sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Fenerbahçe taraftarları, Başkan Şahin’e, misafirperverliklerinden dolayı memnuniyet ve teşekkürlerini sundular. 

selyus