Galatasaray’ın ilk 11’i İstiklal Marşı’na yabancı!

Galatasaray’ın ilk 11’i İstiklal Marşı’na yabancı!

Türkiye, Galatasaray’ın bu iki fotoğrafını konuşuyor… Bu yaptığımız haber Galatasaray’ın şampiyonluğuna karşı bir tutum değil, yapılan eksikliği yönetimin görmesi yönünde bir uyarıdır. İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak Galatasaray’ı 22. Şampiyonluğundan dolayı tebrik ediyoruz.

Galatasaray-Medipol Başakşehir maçında al bayrağa ve İstiklal Marşı’na saygısı olan herkesi üzecek bir gelişme yaşandı. Maçın seremonisinde Galatasaray takımında İstiklal Marşı’nı okuyacak bir Türk futbolcusunun bile olmamasının sorumlusu kim? Ya da şampiyonluk maçına çıkılan o gecede bunu düşünecek ve Fatih Terim’i uyaracak bir Galatasaraylı yönetici yok mu idi?

İstiklal Marşı okunuyor ayakta dikilen Galatasaraylı futbolculardan çıt çıkmıyor! Çünkü 11’i de yabancı.! Galatasaray yönetimi için bundan daha büyük bir ayıp olmaz herhalde..!!

Yine bir başka üzücü gelişme, haberdeki fotoğraftan da anlaşılacağı üzere maçın bitiminde şampiyonluğunu ilan eden Galatasaraylı futbolcular sevinçleri paylaşırken nedense hep yabancı bayrak görüntülere yansıdı! Bu karede  Türk Bayrağına sarılan bir tane yerli futbolcu görünmüyor!

Fatih Terim maç bitiminde tribünlere elini boş boş sallayacağına Türk Bayrağı ile turlayabilirdi..!!

Ya Abdürrahim Albayrak milleti tahrik etmek yerine, sussa ve sadece Türk bayrağı sallasa daha sevimli olurdu!

İşte Galatasaray’ın Başakşehir maçının ilk 11 ve yedekleri: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Fernando, Donk, Feghouli, Onyekuru, Belhanda, Diagne…

Yedekler: İsmail, Ahmet Çalık, Selçuk, Sinan, Linnes, Ömer, Semih, Emre Taşdemir, Yunus, Muğdat

selyus