Ana Sayfa FUTBOL 14 Temmuz 2016

İsmail Köybaşı imzaladı

Beşiktaş’la yollarını ayıran Milli Futbolcu İsmail Köybaşı, Fenerbahçe ile anlaşarak kendisini sarı-lacivertli yapan sözleşmeyi imzaladı.

Uzun yıllar Beşiktaş formasını giyen İsmail Köybaşı, Fenerbahçe ile 3 yıllık kontrat imzaladı. Nedeni henüz bilinmeyen sebeplerden dolayı Beşiktaş ile sözleşmesi yenilenmeyen Milli Futbolcu İsmail Köybaşı, Fenerbahçe ile anlaşarak kendisini sarı-lacivertli yapan sözleşmeyi imzaladı. Milli futbolcu Köybaşı  için Ülker Stadyumu’nda düzenlenen imza töreninde Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Uslu’da hazır bulundu.

İmza törenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İsmail Köybaşı, Beşiktaş ile niye sözleşme yenilemediği ile ilgili tek kelime dahi etmedi.

Profesyonel futbol hayatının ikinci yarısına doğru ilerlediğini belirten Köybaşı, ”Kariyerimi en verimli şekilde sürdürmek istiyorum. Bir karar verdim ve beni heyecanlandıran sahiplenmeye hazır hissettiğim kulüp Fenerbahçe oldu. Burada olduğum için mutlu ve gururluyum. Sahada dizilişimiz 3-5-2 de olsa 4-4-2 de olsa sahada her şeyini koyan bir İsmail olacak” ifadelerini kullandı.

Milli Futbolcu İsmail Köybaşı, “Beşiktaş’ta geçirdiğim hergün için; yönetimden taraftara, malzemecesine herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler” dedi.

selyus