Ana Sayfa FUTBOL 9 Kasım 2018

Sancaktepe’nin amatör spor kulüplerine malzeme desteği

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Sancaktepe Belediyesi ortaklığı ile ilçemizde bulunan amatör spor kulüplerine spor malzemesi yardımı yapıldı.

8 Kasım Perşembe günü gerçekleşen programda Belediye Başkanı İsmail Erdem’in yanı sıra İBB Gençlik Spor Müdürü Ayhan Kep’te hazır bulundu.

Sporda geleceğin yeteneklerinin altyapısını oluşturan ve sağlıklı gençlerin yetişmesinde kilit bir görevi olan amatör spor kulüpleri ile okul spor kulüplerine destek devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin “Destek Bizden, Başarı Sizden” sloganıyla ilçemizde bulunan amatör spor kulüplerine spor malzemesi yardımında bulunuldu.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, yaptığı konuşmada görev süresi boyunca ilçemizde spor anlamında bir çok ilki hayata geçirdiklerini belirterek “Sağlıklı nesiller yetiştirmek, yetenekli çocuklarımızı ve gençlerimizi spora kazandırmak hepimizin görevi. Biz de spora ve sporcuya elimizden geldiğince katkıda bulunmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

İBB Gençlik Spor Müdürü Ayhan Kop ise Sancaktepe Belediye Spor Kulübü’nün İstanbul Büyükşehir Belediyesinin ardından lisanslı sporcu sayısında Türkiye ikincisi olduğunu Sancaktepe’de spora ve sporcuya ciddi anlamda yatırım yapıldığını ve yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek spora yaptığı katkıdan ötürü Belediye Başkanı İsmail Erdem’e teşekkürlerini sundu.

selyus