Ana Sayfa FUTBOL 5 Şubat 2017

Şenol Güneş, “Onun tapelerde neleri var onları konuşmak lazım”

Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu’nun, sosyal medyada Şenol Güneş’in Kjaer ile yaşadığı problemi paylaşıp, ‘hesap soracağız’ açıklaması yapmasının hatırlatılması üzerine konuşan Güneş, “O şahısla (İlhan Ekşioğlu) ilgili olarak, onun tapelerde neleri var onları konuşmak lazım. Hesap vermeyenler, hesap soramazlar” ifadesini kullandı.”

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynan maç sonrası açıklama yapan Şenol Güneş, Fenerbahçeli yönetici Ekşioğlu ile ilgili yaptığı açıklama çok ses getireceğe benziyor.

Fenerbahçe’ye kaybederek Ziraat Türkiye Kupası’nın dışında kalan Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş, alınan yenilgiye rağmen oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi.

Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Güneş, mücadeleyi de değerlendirdi. 

“HESAP VERMEYENLER, HESAP SORAMAZLAR”

Karşılaşma sırasında Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu’nun, sosyal medyada Şenol Güneş’in Kjaer ile yaşadığı problemi paylaşıp, ‘hesap soracağız’ açıklaması yapmasının hatırlatılması üzerine konuşan Güneş, “O şahısla (İlhan Ekşioğlu) ilgili olarak, onun tapelerde neleri var onları konuşmak lazım. Hesap vermeyenler, hesap soramazlar” ifadesini kullandı.

selyus