Ana Sayfa SPOR 1 Temmuz 2017

Sancaktepe Belediyespor Güreş Takımı Süper Lig 3’üncüsü

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ

Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü, futbolda şampiyon olup 2. Lig’e yükselmenin yanı sıra güreşte de başarılı bir sezon geçirerek Türkiye Güreş Federasyonu Süper Lig’ini 3’üncü bitirdi.

Güreş Süper Lig’i 2016-2017 sezonu son hafta müsabakaları ile sona erdi. Son hafta müsabakalarında Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u 5-3 ve Bursa Büyükşehir Belediye Spor’u 6-2 mağlup eden Sancaktepe Belediyespor Güreş Takımı, ASKİ ve TEDAŞ’in ardından serbest stilde Lig’i 3’üncü olarak bitirdi. Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mehmet Genç’in de katıldığı törenle güreş takımı kupasını aldı.

BAŞKAN GENÇ, SPORCULARINI VE LİG TAKIMLARINI TEBRİK ETTİ

Kulüp Başkanı Mehmet Genç, “Bir sezon boyunca ortaya koydukları gayret ve emeklerinden dolayı güreş takımımızı, şampiyon ASKİ Spor Kulübü ile Süper Lig’de mücadele eden tüm kulüpleri tebrik ederiz.” dedi.

“HEDEF HER ZAMAN LİDERLİK”

Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Güreş takımımız, Türkiye Serbest Güreş Süper Lig’inde 3. oldu. Başta kulüp başkanını, yöneticilerimizi, hocalarımızı, güreşçilerimizi tebrik ediyorum. Ata sporumuz güreşte her sezon büyük başarılara imza atıyoruz. Hedef güreşte her zaman liderlik.” diye konuştu.

selyus