Ana Sayfa SPOR 19 Kasım 2015

Sultanbeyli, Şehit Çeken’i unutmadı

Sultanbeyli’de gerçekleşen terör saldırısında şehit olan Emniyet Müdürü Beyazıt Çeken için Türkiye Wushu Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği’yle Sultanbeyli Belediyesi turnuva düzenledi.

Sultanbeyli Kapalı Spor Salonu çok anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Fatih Polis Karakolu’na düzenlenen terör saldırısının ardından olay yerinde inceleme yaparken hain kurşunların hedefi olan Emniyet Müdürü Beyazıt Çeken için turnuva düzenlendi. Türkiye Wushu Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği Cumhuriyet Kupası müsabakalarını Beyazıt Çeken anısına yaptı.  Wushu Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği ve Sultanbeyli Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği turnuvada sporcular Şehit Beyazıt Çeken için yarıştı. 17 kulüp, 270 sporcunun mücadele ettiği karşılaşmalarda 30 hakem görev yaptı. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de turnuvanın çok anlamlı olduğunu ifade ederek, “Sultanbeyli Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek veriyoruz. İlçemizde böyle anlamlı bir organizasyonun düzenlenmesi bizleri mutlu etti. Şehitlerimize ve ilçemizde görev yaptığı sırada şehit olan Emniyet Müdürü Beyazıt Çeken’e Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

İstanbul Wushu İl Temsilcisi Mustafa Ulu da turnuvayla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu yıl düzenlenen Cumhuriyet Kupası turnuvasını Şehidimiz Beyazıt Çeken anısına düzenledik. Şehidimizi şehadete ulaştığı yerde anmak istedik. Bu turnuvanın kaybedeni yok. Milletimizin Beyazıtları hiç bitmeyecek” dedi. 

selyus