Ana Sayfa SPOR 25 Ağustos 2017

Ümraniye Belediyesi Yaz Spor Okulu 800 öğrenciyi ağırladı

Ümraniye Belediyesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Yaz Spor Okulu, bu yaz da 800 çocuğun tatilini verimli geçirmesini sağladı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Yaz Spor Okullarının kapanışında öğrencilerle bir araya geldi.

7-14 yaş grubu çocuklar ve gençler için futbol, basketbol, tenis, jimnastik, halk oyunu, tekvando, karate, masa tenisi gibi birçok dalda eğitimin verildiği, Yaz Spor Okulu bu yıl yaklaşık 800 öğrenciyi ağırladı. 6 hafta süren ve öğrencilerin hem eğitim alıp hem tatil yaptığı, kıyafet ve ulaşım imkânlarının belediye tarafından sağlandığı okulların kapanış törenine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Seyfettin Özver, meclis üyeleri, muhtarlar, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu da programda bir konuşma yaptı ve kursa devam eden öğrencileri tebrik ederek, başta Başkan Hasan Can olmak üzere emeği geçen herkese ve çocuklarını kurslara gönderen velilere teşekkür etti.

BAŞKAN CAN, YAK OKULUNUN ÖNEMİNDEN BAHSETTİ

Kapanış töreninin gerçekleştiği Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonunun da belediye tarafından yapıldığını belirten Başkan Hasan Can, ilçedeki çocukların yaz tatillerini sporla değerlendirebilmeleri için verdikleri yüzme eğitimleri, yaz okulları, meslek edindirme kursları, Bilge Çocuk Yaz Okulları gibi çalışmalardan bahsetti. Çocuklara spor faaliyetlerinin yanında değerler eğitimi verdiklerini söyleyen Başkan Hasan Can, “Gençlerimizin ve çocuklarımızın değerlerini bilmesi, vatanına, milletine faydalı bireyler olması çok önemli” dedi.

Başkan Can, Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi’ndeki Trafik Eğitim Parkının içerisine de kapalı yüzme havuzu inşa ettiklerinin müjdesini vererek konuşmasını tamamladı.

selyus