Ana Sayfa VOLEYBOL 26 Mayıs 2015

Finalin adı: Üsküdar

Alanya’da düzenlenen Gençler Türkiye Hentbol Şampiyonası’nda Üsküdar Belediyespor ile 1453 Üsküdar bayan hentbol takımları turnuvaya damgalarını vurdu.

Alanya’da düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonası’na Üsküdar bayan hentbol takımları damga vurdu. Finalde karşılaşan iki takımımızın mücadelesinde Üsküdar Belediyespor’u 34-21 mağlup eden 1453 Üsküdar mutlu sona ulaştı.

Antalya’nın Alanya İlçesinde 20-26 Mayıs tarihleri arasında yapılan şampiyonda Üsküdar Belediyespor ile 1453 Üsküdar Spor Kulüpleri rakiplerini sahadan silerek adlarını finale yazdırmayı başardı.

Üsküdar Belediyesi’nin sporu tabana yayma projesi kapsamında alt yapıya yaptığı yatırımların yansıması olarak her iki ekibimizde rakiplerini yenerek final kaldılar.

Üsküdar Belediyespor sırasıyla İzmir Büyükşehir Belediyespor, İzmir Kemalpaşa Belediyesi, Ardeşen GSK ve Sivas 4 Eylül Belediyesi’ni yenerek diğer takımımız olan 1453 Üsküdar ile Final oynamaya hak kazandı. 

Diğer bir temsilcimiz 1453 Üsküdar ise İzmir Büyükşehir, Tokat Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Adana Şakirpaşa’yı yenerek finale yükseldi. 

Final karşılaşmasında ise Üsküdar Belediyespor karşısında sahada büyük üstünlük kuran 1453 Üsküdar 34-21’lik farklı galibiyetle şampiyonluğa ulaşan taraf oldu.

selyus