Başkan Hilmi Türkmen, Küçük Çamlıca sakinleri ile buluştu
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, mahalle buluşmalarına devam ediyor. 18 Ocak Perşembe günü Saffet Çebi Ortaokulu’nda Küçük Çamlıca Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Türkmen’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başkan Türkmen döneminde Üsküdar’a kazandırılan 300’ün üzerinde kalıcı eser slayt gösterimi ile sergilendi.
Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar ve Türkiye’nin hızla gelişiminden bahsetti. Üsküdar Meydan Projesi’ni de anlatan Türkmen, Türkiye’de ve dünyada olmayan iki şeyin Üsküdar’da olduğunu dile getirerek bunlar nedir diye vatandaşlara sordu? Küçük Çamlıca sakinleri de 1.’si ‘Kız Kulesi’, 2.’si ise Üsküdar Valide Sultan Gemisi’ diye cevap verdiler.
Başkan Türkmen, Valide Sultan Gemisi Üsküdar Belediyesi tarafından daha henüz 6 ay önce yapılmasına rağmen, şu ana kadar 135 bin vatandaşa İstanbul Boğazı ücretsiz gezdirildiğini belirtti.
Mahalle sakinlerine kentsel dönüşümü anlatan Başkan Türkmen, belediyenin ve kendisinin adını kullanarak buralarda bir şeyler çevirmek isteyenlerin olduğu haberi geldiğini, bu usulsüz işleri yapanları tanımadıklarını ve onlara güvenmemeleri konusunda uyarıda bulundu.

Benzer Videolar
-
Virajı alamayan sürücü ağaca çarptı
-
Mahkeme; Şeyma Döğücü’ye iftira atan CHP’li Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin’i tazminata mahkûm etti
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Dünyada barışı ve huzuru savunurken ülkemizde buna gölge düşürecek hiçbir eyleme izin vermeyiz.”
-
Pendik’te ilahiler ve ezgiler çocukların sesinden yükseldi
-
AK Parti İstanbul’dan her gün on binlerce kişiye çorba ikramı
-
Arnavutköy’de çamurlu yolda kalan İETT otobüsünü vatandaşlar itti
-
28 Şubat mağduru Leyla Şahin Usta, “Kurtulan kızlar olmadık, Türkiye’yi kurtaran kızlar olduk çok şükür”
-
Ataşehir’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sevgi seli
-
Bayraktar TB3 SİHA’dan NATO tatbikatında gövde gösterisi
-
Ataşehirli AK Kadınlar, Gazzeli kardeşlerimize umut oldu
-
AK Parti Üsküdar’dan vefalı duruş
-
İstanbul’da 2. dönem ders zili çaldı: İlk ders “Bayrak Sevgisi” oldu


