Ana Sayfa YAŞAM 13 Ekim 2018

15 Temmuz nöbetlerinin ana noktası Kısıklı Parkı’nda 5 çayı

Üsküdar Belediyesi’nin gelenekselleşen 5 Çayı Buluşmaları’nda Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in bugünkü adresi Kısıklı Mahallesi’nde bulunan Kısıklı Parkı oldu.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nin ardından 1 ay boyunca tutulan nöbetlerle tarihe geçen Kısıklı Parkında Kısıklı Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Park buluşmalarını yaz boyu devam ettirdik. Havalar artık soğudu, park buluşmalarında sona yaklaşıyoruz. Artık evlerinizde ziyaretlerde bulunacağız” dedi.

Nakkaştepe’de yapımı tamamlanan mesire alanından da bahseden Başkan Türkmen, “Artık piknik için başka yerlere gitmenize gerek kalmadı. Çocuklar, gençler ve ailelerin eğleneceği ve vakit geçireceği bir Millet Bahçesi yaptık. Aynı zamanda Valide Sultan Gemimiz var, gelenler gelmeyenlere anlatsın. Gemiye herkesi bekliyoruz. Valide Sultan, Üsküdarlıların gemisidir” diye konuştu.

Keyifli ve eğlenceli geçen park buluşmasına katılan mahalle sakinlerine çay ve simit, çocuklara da pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edildi. Aynı zamanda çocuklara yönelik yüz boya etkinliği de gerçekleştirildi.

İlginizi çekebilir

Türkiye 2013 yılında..

Türkiye 2013 yılında..

selyus