Ana Sayfa YAŞAM 9 Haziran 2018

Ahde Vefa Platformu, ismine yakışır bir ziyaret gerçekleştirdi

Sivil Toplum Kuruluşları içinde İstanbul’un parlayan yıldızı olan Ahde Vefa Platformu, kuruluş isimlerinde de olduğu üzere “AHDE VEFA”yı çok iyi bildiklerinden çalışmalarını bu yönde yürütmeye devam ediyor. Platform heyeti, Başkan Nuran Kırlak öncülüğünde bayram öncesi yaşlıların dualarını almak adına Darülaceze’ye bir ziyareti gerçekleştirdi..

Ahde Vefa Platformu Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nuran Kırlak’ın ziyaretle ilgili bilgilendirdiği  2. Abdulhamid Han’ın Torunu Şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu da platform ekibine eşlik etti.

Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci, Ahde Vefa Platformu ekibini karşılayıp ziyaret boyunca yakından ilgilenerek yalnız bırakmadı.

Darülaceze’deki yaşlılarla bir araya gelen Ahde Vefa Platformu Başkanı Nuran Kırlak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, zaman zaman duygu dolu anlar yaşadılar.

Platform heyeti, yaşlılarımızla yakından ilgilenip dualarını aldıktan sonra hem Kadir Gecelerini hem de Ramazan Bayramlarını tebrik ederek Darülaceze’den ayrıldılar.

Bu tür yerlerde bakıma muhtaç yaşlıların, kimsesizliğin hüznünü yaşamamaları için devamlı ziyaret edilmesi gerektiğini ifade eden Ahde Vefa Platformu Başkanı Nuran Kırlak, “Darülaceze’deki yaşlı, bakacak kimsesi bulunmayan insanlarımızla ilgili bilgiler edindik. Bu ziyaretimizde bizi Kurum Başkanı Hamza Cebeci çok sıcak karşıladı. Hem, hasta ziyaretleri olsun el sanatları bölümü olsun kurumun her yerini bizzat kendisi bize gezdirdi. Güzel bir muhabbet ortamı oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

selyus