Ana Sayfa YAŞAM 6 Mart 2019

Alanında İz Bırakanlar ödül gecemize yoğun katılım oldu

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak 5.’sini düzenlediğimiz ‘Şehir Emanet’ temalı “Alanında İz Bırakanlar” ödül gecemizde samimi bir aile ortamı vardı. Gecemize AK Parti MKYK Üyeleri ve İstanbul Milletvekilleri Mustafa Ataş ile Dr. Ravza Kavakçı, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Osman Boyraz ve Av. Serkan Bayram, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de katıldı.

İstanbul Takipte Haber Sitesi’nin “Alanında İz Bırakanlar” 5. Geleneksel Şehr-i Emanet temalı ödül gecesine yoğun bir katılım oldu. İstanbul Takipte Haber Sitesi’nin her dalda ödül verdiği gecede ayrıca bir ilk yaşandı. Geceye katılım gösteren Belediye Başkan Adaylarına özel tasarlanmış şehrin anahtarı teslim edildi.

Ödül gecemize AK Parti MKYK Üyeleri ve İstanbul Milletvekilleri Mustafa Ataş ile Dr. Ravza Kavakçı, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Osman Boyraz ve Av. Serkan Bayram, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, önceki dönem İl Milli Eğitim Müdürü ve MEB üst düzey yönetici Ömer Faruk Yelkenci, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan, TÜMKİAD Başkanı Nihat Tanrıkulu, AK Parti Milletvekili Adayı ve BİNSAN Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bingöl, AK Parti Kağıthane İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköseoğlu, AK Parti Ümraniye Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Öğüt Şimşek, Alibeyköy Spor Kulübü Başkanı Muammer Saka, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Derya Bacacı, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Genç, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Öznur Şahin Canayakın, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, İstanbul Takipte Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci ve çok sayıda davetli katıldı.

Şehr-i Emanet temalı ödül gecemizde Üsküdar Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen’e İstanbul Milletvekilimiz Osman Boyraz ile birlikte Üsküdar’ın Şehrin Emaneti anahtarı teslim ettik. 

“GECE ÖDÜL ALANLARI TEBRİK EDİYORUM”

İstanbul Takipte Haber Sitemizin Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci, açılış konuşmasında “Alanın iz bırakanlar ödül gecemiz artık bir gelenek haline geldi. İnşallah bundan sonra da üstüne katarak gecelerimizi düzenlemeye devam edeceğiz. Ödül gecemizde bizleri yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. İstanbul’u ilçe ilçe, mahalle mahalle sokak sok takip edip gelişmeleri okurlarımızla paylaşıyoruz. Bu ödülleri de belirlerken çok titiz davranmaya özen gösteriyoruz. Bu anlamda gecemizde ödül alanları tebrik ediyorum” dedi.

“BEN TARAFLI BİR GAZETECİYİM”

Yelkenci, “Biliyorsunuz önümüzde önemli bir yerel seçim var. Ben her ne kadar gazeteci isem de her zaman ve her yerde taraflı olduğumu belirtiyorum. Bunla da onur duyuyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasından yürümek tarafsa, taraf olduğumu şerefle belirtiyorum. Şahsen Üsküdar’da oturan bir seçmenim. Allah izin verirse buradan ilan ediyorum. Ben oyumu göğsümü gere gere AK Parti Adayı ve halen belediye başkanımız Hilmi Türkmen’e vereceğim” diye konuştu.

Gecemize katılarak bizleri onurlandıran AK Parti MKYK Üyesi, İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş’a Elif ve Vav’ın aşkını anlatan özel tabloyu çizen ressam Zehra Çimen ile birlikte hediye ettik.

“HER PROGRAM DA BİRBİRİNDEN GÜZEL”

Ödül gecesinde bir konuşma yapan AK Parti MKYK Üyesi, İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, “Değerli kardeşlerim, hepimiz insanız. İnsanlar, doğarlar, yaşarlar ve nihayet ölürler. İnsanlar öldükten sonra arkalarından bir hayırla yad edilen insanlar vardır, bir de hayırsızca yad edilen insanlar vardır… İnanıyorum ki bugün burada ödül alan kardeşlerimizin hepsi alanlarında iz bırakmış arkadaşlarımız olarak anılacak. Alanında iz bırakmış kardeşlerimizi 5 yıldan beri Hüseyin beyin büyük emek sarf edip bu insanların çalışmaları birebir takip ve tespit edip, buraya davet ederek bu programı icra ediyorlar. Bende üç programa katıldım. Ve her program da birbirinden güzel. Onun için bir kez daha kutluyorum, tebrik ediyorum” dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’LA BİRLİKTE SİYASET YAPMAK BENİM İÇİN EN BÜYÜK ŞEREFTİR”

Konuşmasına devam eden Ataş, “Tabi inanıyorum başarılı olanlar sahasında tespit edilenlerle sınırlı değil. Ben bu ülke için, bu vatan için, bu millet için her şeyini feda ederek hayatını ortaya koymuş nice isimsiz kahramanlar olduğunu biliyorum. Dolayısı ile bu millet uğrunda, bu bayrak uğrunda, bu vatan uğrunda, bu ülke uğrunda her alanda hayatlarını ortaya koymuş başta 15 Temmuz ve diğer şehitlerimiz olmak üzere herkese rahmet diliyorum.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte siyaset yapmak benim için en büyük şereftir. Bundan daha büyük bir şeref olamaz. Allah korusun, merdivene ters yürüyenle de siyaset yapabilirdik. Hamd olsun biz o tür siyasi liderlerin yanında olmadık. Bu ülkede o koltuklara yapışıp da bir tek hizmet etmemiş liderlerle siyaset yapmayı Rabbim bizlere nasip etmediği için Hamd ediyorum, şükrediyorum.

Bugün terör örgütünün desteklediği siyasilerle işbirliği yapanlarla siyaset yapmadığımız için Rabbimize şükrediyoruz. Çok önemli bir seçimin arifesindeyiz. Bir tarafta vatan, bayrak ve ezan için siyaset yapanların ortaya koyduğu bir Cumhur İttifakı, diğer tarafta bu vatanı bölmek, parçalamak için 40 yıldan beridir, 10 binlerce vatandaşımızın hayatına mal olmuş terör örgütünün temsilcileriyle bugün ittifak yapmış bir illet ittifakı. Ben inanıyorum ki bu millet bunları affetmeyecek ve 31 Mart akşamı gerekli cevabı verecek” diye konuştu.

Gecede ayrıca milletvekilleri ve belediye başkanları da birer selamlama konuşması yaptılar.

ALANINDA İZ BIRAKANLAR ÖDÜL GECESİNDE ÖDÜL ALANLAR

VEFA ÖDÜLÜ

ALİ ATAŞ (Merhum)

HASAN CAN

ALANINDA İZ BIRAKAN MİLLETVEKİLİ

1- OSMAN BOYRAZ

SİYASET ONUR ÖDÜLÜ

ÖMER ŞAHAN

ALANINDA İZ BIRAKAN SİYASETÇİ

1- NİHAT TANRIKULU

2- ŞAHİN BİNGÖL

3- SALİM ÇETİNKAYA

4- ZAFER ASLAN

5- KEMAL AKAR

6- FARUK BİLAL ŞENER

ALANINDA İZ BIRAKAN İLÇE BAŞKANI

1- MAHMUT EMİNMOLLAOĞLU (AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı)

2- GÜRKAN AKYOL (AK Parti Kartal İlçe Başkanı)

3- ADEM KAAN PEHLİVAN (AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı)

ALANINDA İZ BIRAKAN İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANI

1- HÜLYA TAŞÇI (AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı)

2-ARZU ÖĞÜT ŞİMŞEK (AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı)

3- MERYEM KARAKÖSE (AK Parti Kağıthane İlçe Kadın Kolları Başkanı)

4- ESRA ERUÇAR (AK Parti Üsküdar İlçe Kadın Kolları Başkanı)

ALANINDA İZ BIRAKAN STK

1- ÜMRANİYE SİNOPLULAR DERNEĞİ

2- ÜSKÜDAR SİVASLILAR DERNEĞİ

ALANINDA İZ BIRAKAN GAZETECİ

1- BAKİ ÖZIŞIK

2- ÜMİT KAHYAOĞLU

ALANINDA İZ BIRAKAN EKİP

1- ÜSKÜDAR BELEDİYESİ BASIN YAYIN MÜDÜRLÜĞÜ

2- AK PARTİ ÜSKÜDAR KÜPLÜCE MAHALLE TEMSİLCİLİĞİ

3- İNKILAP MAHALLESİ KADIN KOLLARI

ALANINDA İZ BIRAKAN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

1- ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ

2- TUZLA BELEDİYESİ GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI

3- ŞEHİR ENGEL TANIMAZ

ALANINDA İZ BIRAKAN YEREL YÖNETİCİ

1- ÖZNUR ŞAHİN CANAYAKIN

2- MEHMET GENÇ

ALANINDA İZ BIRAKAN SPOR ADAMI

MUAMMER SAKA (Alibeyköy Spor Kulübü Başkanı)

ALANINDA İZ BIRAKAN TELEVİZYON PROGRAMCISI

ERKAN TAN (Televizyon Programcısı)

ALANINDA İZ BIRAKAN YOUTUBER KUAFÖR

1- KADİR ALKAN (Sosyal Medya Fenomeni)

ALANINDA İZ BIRAKAN SPOR PROGRAMI

1- ÜSKÜDAR BELEDİYESİ SPOR SÖYLEŞİSİ

ALANINDA İZ BIRAKAN EKİP

1- ÜSKÜDAR BELEDİYESİ BASIN YAYIN MÜDÜRLÜĞÜ

2- AK PARTİ ÜSKÜDAR KÜPLÜCE MAHALLE TEMSİLCİLİĞİ

3- İNKILAP MAHALLESİ KADIN KOLLARI

ALANINDA İZ BIRAKAN SOSYAL MEDYACI

1- ESENGÜL KARA

2- NERMİN KELEŞ AKTAN

3- MERYEM CAMCI YILDIRIM

4- BERNA ACAR

5- MURAT AHRABİ

6- ERSİN ORAN

7- NİHAYET YILMAZ KANDEMİR

selyus