Ana Sayfa YAŞAM 2 Nisan 2020

Ankara Kuşu sonunda enselendi (!)

Twitter’da Ankara Kuşu kullanıcı adıyla yalan paylaşımlar yapan ve halkı galeyana getirmeye çalışan Oktay Yaşar, FETÖ şüphesiyle gözaltına alındı.. Ankara Kuşu’nun gözlatına alınmasına yıllardır iftiralarına maruz kalan Ankara’nın medarı iftiharı Melih Gökçek sevinmiştir..

Takvim gazetesinin haberine göre Twitter’da Ankara Kuşu kullanıcı adıyla yalan paylaşımlar yapan ve halkı galeyana getirmeye çalışan Oktay Yaşar, FETÖ şüphesiyle gözaltına alındı..

Ankara’nın Efsane Belediye Başkanı Melih Gökçek’e yıllarca iftira atan ve sosyal medyadan karalama kampanyaları yürüten kripto Ankara Kuşu (Oktay Yaşar) çekirge bir sıçrar, iki sıçrar ve sonunda enselenir misali ortaya çıkartıldı!

Sorgulamasında bazı AK Parti’li yöneticilerin ismini verebilir. Kripto Ankara Kuşu, AK Parti ile yakın temas içinde olduğu yıllarda çok önemli ve gizli bilgileri paylaşıyordu.  Kuş, o yıllarda kimin aday olacağını, kimin gideceğini, kimin kalacağını, kimin nereye atanacağını dahi biliyordu!

OKTAY YAŞAR ANKARA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDE SORGUYA ALINDI

Gebze’de bir dönem yerel gazetecilik yapan Oktay Yaşar, 2016 senesine kadar “Bariyer Tv” isimli haber sitesini yönetiyordu..

OKTAY YAŞAR

kripto’ın sahibi olduğu iddia edilen Ankara Kuşu isimli Twitter hesabı, son zamanlarda provokatif içerikli yayınlarıyla görülüyordu..

HESABI KAPATTI

Özellikle devletin önemli kurumlarını kulis bilgisi adı altında hedef alıyordu. Ankara Kuşu hesabının 500 binden fazla takipçisi bulunuyordu. Hesaba şu anda erişilemiyor.

ÖNCEKİ PAYLAŞIMLARI ONU ELE VERDİ

selyus