Ana Sayfa YAŞAM 4 Ekim 2016

Ataşehir24.com, hayırlı olsun

Ulusal ve yerel basın camiasının sevilen ismi, sonsayfa.com’un sahibi Baki Özışık, Ataşehir’in çok önemli yerel haber sitesi ihtiyacını http://atasehir24.com/’u kurup yayın hayatına başlatarak gidermiş oldu.

Basın camiasının tecrübeli ve değerli ismi Bakı Özışık, bir taraftan ulusal gazeteciliği sürdürürken diğer taraftan da yerel site kurarak yayın sürecini başlattı. Özellikle Ataşehir’de haber sitesi anlamında çok ihtiyaç olan bir görevi üstlenen deneyimli gazeteci, sonsayfa.com’un sahibi Özışık, İstanbul Takipte Haber Sitemize yeni kurduğu haber sitesinin çıkış nedenini şu sözlerle açıkladı: “Ataşehir’de eline makine alıp dolaşan insanlar halkın sorunlarını yazmadıkları için bunun ihtiyaç olduğuna karar verdik ve http://atasehir24.com/‘u kurduk. Yeni haber sitemizle Ataşehir’de herkesin ortak sesi olacak bir yayın yapacağız.

Gazetecilikle alakası olmayan insanlar sırtında çanta ile dolaşmasına halkın aşırı tepkisi var. Gazeteciliği mafya gibi kullananlar var. Bunlar insanları tehdit ediyor. Buna bir gazeteci olarak göz yummamız mümkün değildi! 30 yıldır gazetecilik yapıyoruz. Bize ait 18 adet ulusal yayın yapan haber sitesi var. Ancak yerel anlamda bir eksiklik gördük. http://atasehir24.com/ halkın kısa sürede tercih edeceği bir haber sitesi olacağından endişemiz yok. İnsanlar bize sorunlarını, uğradığı haksızlığı yazsın, bizde görevimizi yapalım” dedi. 

 

selyus