Ana Sayfa YAŞAM 30 Ekim 2014

Aykurt Nuhoğlu’ndan Kadıköy Life’a

Kadıköy Life Yayın Kurulu Başkanı Kadir Toprakkaya, yayın kurulu ekibiyle birlikte Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’yla özel röportaj yaptı.

Aykurt Nuhoğlu’ndan Kadıköy Life’a özel röportaj

Kadıköy Life Yayın Kurulu Başkanı Kadir Toprakkaya, yayın kurulu ekibiyle birlikte Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’yla özel röportaj yaptı.

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Kadıköy Life Dergisi Yayın Kurulu ile buluştu. Başkanlık sürecinde 7 ayı geride bırakan Nuhoğlu, 2015 yılının kültür ve sanat ağırlıklı projelerin hayata geçirildiği önemli bir dönem olacağını açıkladı.
Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından yeni bir sayfanın açıldığı Kadıköy’de yerel yönetim ilk görev yılının yarısını doldurdu. İlk aylarda daha çok önümüzdeki sürecin temellerini oluşturmaya yönelik çalışmalar yürüttüklerinin altını çizen Başkan Nuhoğlu, kolları sıvamaya başlıyor.

“Kadıköy Festivali” Geliyor…

Kadıköy Life Yayın Kurulu Başkanı Kadir Toprakkaya, Yazı İşleri Müdürü İrem Babalık ve diğer yayın kurulu ekibiyle birlikte katıldığı özel röportajda öne çıkan birçok ana başlıktan biri de, Kadıköy’de kültür ve sanatı tema alan bir festivalin planlamasıydı. Bu yönde özel çaba harcadığını ifade eden Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu; “Kadıköy kent kimliği oturmuş, mükemmel bir şehir. Bazı sokaklarımızda tanınmış ya da tanınmış onlarca sanatçımız var. Artık bu sanatçılarımızı tek çatı altında toplayacağız. Bu yönde sanatçılarımızı buluşturacak ve dünyayla kucaklaştıracak, önümüzdeki yıl hayata geçecek ve gelenekselleşecek bir festival planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Ayrıntılar Kadıköy Life Dergisi’nde…

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun yayın kurulumuza gerçekleştirdiği, ilçe geneline yönelik özel açıklamaların tüm ayrıntıları, Kadıköy Life Dergisi’nin Kasım & Aralık sayısında yer alacak.
Kaynak: Kadıköy Life Haber Merkezi

Etiketler:
selyus