Ana Sayfa YAŞAM 21 Eylül 2017

Başkan İsmail Erdem, Şehit yakınları ve gazilerle biraraya geldi

Sancaktepe Belediyesi, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Sancaktepe’de bulunan Şehit yakınları ve Gaziler onuruna yemek verdi. Belediye Başkanı İsmail Erdem, vatan uğruna savaşan gazilerimizin her gün hatırlanması gerektiğini vurguladı.

Sancaktepe Belediyesi tarafından 19 Eylül Salı günü Motta Restaurant’ta gerçekleşen programa katılan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, misafirlerle tek tek ilgilenerek “Daima Yanınızdayız” mesajı verdi.

Programda konuşan Başkan Erdem, “Bu vatanın kazanılması, müdafaası ve ay-yıldızlı bayrağımızın dört bir yanda dalgalanmasında en önemli rol, şüphesiz şehit ve gazilerimiz olmuştur. Şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan bu mukaddes toprakları ilelebet muhafaza etmek, ay-yıldızlı bayrağımızı bu topraklar üzerinde ilelebet özgürce dalgalandırmak, şehit yakınlarına ve gazilerimize sahip çıkmak hepimiz için milli bir vazifedir. Bugün sahip olduğumuz bu cennet vatanı, aziz şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli hatıra kabul ederek, ay yıldızlı bayrağımızı bu uğurda can veren şehitlerimizin kanından olduğunun bilincindeyiz. Bu vesileyle bizlere bu zaferleri yaşatan başta Büyük Önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, vatan toprakları uğruna hayatını feda eden tüm şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi huzurlarınızda bir kez daha rahmet, minnet ve şükran duygularımla anıyorum” ifadelerini kullandı.

selyus