Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, YAŞAM 17 Şubat 2023

Başkan Kabaktepe’den Şile Belediyesi’nin Antakya’daki hizmet çadırlarına ziyaret

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Şile Belediyesi’nin Hatay Antakya’da depremzedelere hizmet verdiği çadırları ve mobil aşevini ziyaret etti.

İl Başkan Yardımcısı Doktor Maliki Ejder Batur ile birlikte belediye ekibini ziyaret eden Başkan Kabaktepe’yi Şile Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Ogün Yıldız karşıladı.

Yıldız’dan deprem bölgesindeki çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Kabaktepe, başta Belediye Başkanı İlhan Ocaklı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

“HEP BERABER ÜLKEMİZİN GÜZEL YARINLARINA ULAŞACAĞIZ”

Başkan Kabaktepe yaptığı açıklamada “Asrın felaketine karşı Türkiye, 85 milyon insanıyla bir oldu. Aynı gök kubbenin çocukları olarak bu büyük imtihana karşı, birbirimize kenetlenmeye devam edecek ve hep beraber ülkemizin güzel yarınlarına ulaşacağız” dedi. İstanbul Takipte Haber Merkezi

ŞİLE BELEDİYESİ BÖLGEDE DEPREMZELEDİLERE HİZMET VERİYOR

Şile Belediyesi, mobil aşevi ile bölgede 10 bin kişiye her gün 3 öğün yemek hizmeti vermenin yanı sıra gıda, giyim, bebek ihtiyaçları ve hijyenik malzeme başta olmak üzere depremzedelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeleri de tedarik ediyor.

selyus