Ana Sayfa YAŞAM 18 Temmuz 2018

Başkan Kırlak’tan Kastamonu Valisi Karadeniz’e ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Ahde Vefa Platformu Başkanı Nuran Kırlak, Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz’i ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarete Analiz Uzmanı Taner Akkuş da eşlik etti.

Türkiye’nin ilk Panparkı olan Küre Dağları Milli Parkı, dünyanın en derin 2. kanyonu Valla, dünyanın en büyük 4. mağarası olan Ilgarini Mağarası, Türkiye’nin tamamen ahşaptan ve hiç çivi kullanılmadan yapılmış tek camisi ve 1,400’den fazla tarihi konağı ile doğanın ve tarihin içiçe olduğu evliyalar şehri Kastamonu’da toplumsal meseleler konulu görüşmede Vali Yaşar Karadeniz, Ahde Vefa Platformu ile yakından ilgilenerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaret bitiminde Nuran Kırlak, aynı zaman da bir Kastamonulu olarak, “Sayın Valimiz Yaşar Karadeniz beyefendiye misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ederim” dedi.

AHDE VEFA PLATFORMU’NUN FAALİYELTERİ

Ahde Vefa Platformu, Çanakkale Valiliği ile yaşlılar haftası, Abdulhamid Han’ın torunu Şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu ile iftar programı, Darulaceze Başkanlığı gül dağıtımı, Üstad Necip Fazıl Kısakürek ailesine ziyaret, Kabe’de İmamlık yapan ilk ve tek Türk Nimetullah Hocaefendi’ye ziyaret, Türkiye’nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşlarından olan Kıyamder iş birliği ile erzak yardımı dağıtımı, Safranbolu Belediyesi ile kültür turları, İBB iş birliği ile alışveriş yardımı çekleri dağıtımı ve çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerde bulundu.

selyus