Ana Sayfa YAŞAM 27 Kasım 2015

Başkan Topbaş’tan Yenikapı müjdesi

Başkan Kadir Topbaş, Sinop’un kültürünü ve yemeklerini İstanbullularla buluşturan 2. Sinop Tanıtım Günleri’ni gezen İBB Başkanı Kadir Topbaş, önümüzdeki yıldan itibaren artık bu tarz etkinliklerin Yenikapı’da yapılacağını açıkladı.

Sinop’un kültürünü ve yemeklerini İstanbullularla buluşturan 2. Sinop Tanıtım Günleri, Feshane Kültür Merkezi’nde başladı. Etkinliği gezen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a İstanbul Valisi Vasip Şahin, Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül ile bazı milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri eşlik etti.

İstanbul da bu kültürel faaliyetlerin yapılmasını ve geleceğe taşınmasını önemsediklerini, İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak bu desteği her zaman vereceklerini belirten İBB Başkanı Kadir Topbaş, “Bir dahaki yıla yetişmesini arzu etiğimiz Yenikapı da dokuz bin metrekarelik bir çadır yapıyoruz. Artık İstanbul’da bu tür aktiviteleri Yenikapı’daki bu modern çadırımızda gerçekleştireceğiz” dedi.

 

 

selyus