Ana Sayfa YAŞAM 24 Haziran 2015

Başkan Türkmen, Üsküdar’a nefes verenleri ağırladı

Üsküdar’ı yönetenlere verilen iftarda bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bizim sloganımız “Üsküdar’da nefes alan Üsküdar’a nefes vermeli” Bugün bizler için çok özel bir akşam, Üsküdar’a nefes verenlerin, bu ilçeye hizmet edenlerin ağırlandığı bir iftar yemeği”

Üsküdar’ı yönetenler ve gazeteciler, Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen protokol iftarında bir araya geldi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, düzenlenen iftar yemeğinin önemli olduğunu belirterek “Üsküdar’a nefes verenlerin bu ilçeye hizmet edenlerin ağırlandığı bir iftar yemeği” dedi.

Ramazan ayında birçok iftar programına ve kültürel etkinliğe imza atan Üsküdar Belediyesi, İlçede görev yapan Kamu kurumu yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları, siyaset ve sanat dünyasından birçok ismin ağırlandığı “Protokol İftarı” düzenledi.

Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisleri kır bahçesinde düzenlenen iftar programına,  Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, aralarında ünlü yazar İskender Pala’nın da bulunduğu Üsküdarlı sanatçılar, futbolcular ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. Programda iftar vaktine kadar Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dualar okundu.

“HERGÜN 30 BİN ÜSKÜDARLIYA İFTAR SOFRASI”

Başkan Hilmi Türkmen, Üsküdar İlçesine hizmet eden vatandaşlar ile birlikte olmanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirterek  “Bereketin, Kardeşliğin ve huzurun paylaşılması adına muazzam bir iklim yaşıyor Üsküdar.  Bizim sloganımız “Üsküdar’da nefes alan Üsküdar’a nefes vermeli” Bugün bizler için çok özel bir akşam, Üsküdar’a nefes verenlerin, bu ilçeye hizmet edenlerin ağırlandığı bir iftar yemeği.  Gelen konuklarımızın arasında iş dünyasından, siyaset dünyasından, bürokrasiden, sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri bulunmaktadır. Bizim her gün 30 bin Üsküdarlı vatandaşlarımızla birlikte iftar yaptığımız sofralarımız oldukça bereketli oluyor. Bu akşam ise Üsküdar’a hizmet eden dostlarımızla birlikteyiz. Bu iftar programları Üsküdar’ın kardeşliğine ayrı bir hava ve güzellik katıyor. On bir ayın Sultanı Ramazan Ayı’nda da temennimiz bu güzel kardeşlik ikliminin artarak devam etmesidir” dedi.

KAYMAKAN GÜLER ‘BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ SÜRECEK’

Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler ise konuşmasında, iftar yemeğini düzenleyen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e ve katılan davetlilere teşekkür etti.

Üsküdar’ın Kabe toprağı olduğunu belirtip bu şehirde oruç tutmanın büyük bir fırsat olduğunun altını çizen Güler, “Etrafımızdaki ülkelerde kan var gözyaşı var. Ülkemizde huzur içerisinde Ramazan ayını yaşadığımız için şükrediyoruz. Birlik ve beraberliğimiz bundan sonra da devam edecek” dedi.

Etiketler:
selyus