Başkan Yazıcı, Eymen’in kirvesi oldu

Başkan Yazıcı, Eymen’in kirvesi oldu

Selam Tuzla gazetesinin İmtiyaz Sahibi Levent Ayhan, oğlu Eymen Tuğra Ayhan’ın sünnet mevlidi gerçekleşti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Eymen Tuğra Ayhan’ın kirvesi oldu.

8 Eylül 2019 Pazar günü Orhanlı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti ve MHP Tuzla İlçe Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Öğüt Şimşek, AK Parti önceki dönem Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, AK Parti önceki dönem Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Belediye Meclis Üyeleri, basın mensupları ve Ayhan ailesinin yakınları katıldı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, kirvesi olduğu Eymen Tuğra Ayhan ile yakından ilgilendi ve hem tebrik etti hem de yaşamının hayırlı olması için dua etti.

Gecenin ev sahibi Selam Tuzla gazetesinin İmtiyaz Sahibi Levent Ayhan, “Bu özel gecemizde bizleri yalnız bırakmayan başta Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı beyefendi ile kıymetli eşlerine ve tüm misafirlerimize teşekkür ederim” dedi.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak, erkekliğe ilk adımını atan Eymen Tuğra Ayhan’ı tebrik eder hayırlı bir yaşam dileriz.

selyus