Ana Sayfa YAŞAM 15 Temmuz 2015

Başkan Zayıf’tan gönül sofrası

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, hem seçim boyunca hem de Ramazan Ayı’nda büyük bir özveriyle sahada emek veren ilçe kadın kolları yönetim kurulu ve mahalle başkanları ile gönül sofrasında biraraya geldi.

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, hem seçim boyunca hem de Ramazan Ayı’nda büyük bir özveriyle sahada emek veren ilçe kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları ile gönül sofrasında biraraya geldi. Yol arkadaşlarıyla aynı sofrada buluşan ince düşünceli Başkan Gaye Zayıf, ekibinin eşlerini de hatırlayarak iftara davet etti. Beykoz’da yaptıklarıyla her zaman iz bırakan ve bu güçlü ekibi motive etmesini de çok iyi bilen Başkan Zayıf, insan psikolojini ve birebir insan ilişkilerini hep üst düzeyde tutmaya devam ediyor. Ramazan Ayı’nın son günlerini idrak ettiğimiz 14 Temmuz Salı günü Beykoz Hasır Restaurant’ta k gönül sofrasına Ayrıca AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan ile eşi Ayşenur Gürkan ve Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Muharrem Kasıtoğlu da katıldı.

“350 ÇOCUĞUMUZU KENDİ ELLERİMİZLE GİYDİREREK GÜLÜMSEMELERİNE VESİLE OLDUK”

Biz çok büyük ve güzel bir aileyiz diyerek sözlerine başlayan AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “Art Arda geçirdiğimiz seçimlerin ve yoğun çalışmalarımızın ardından manevi tat aldığımız Ramazan Ayı’nın da sonuna geldik. Bizleri gönül sofralarında buluşturan, sokaklarımızda komşularımızla yan yana iftar açmayı nasip eden, mazlumların kimsesizlerin sofrasına misafir eden Rabbime Hamd olsun.  Elhamdülillah Ramazan Ayı’nda da durmadık, yorulmadık. 3 kademe ortak 600 gönül soframız oldu. “İftar Komşularla Güzel” programımız kapsamında 92 ailenin evine evlerimizde yemek yapıp götürerek misafir olduk. Belediyede kaydı bulunmayan 350 çocuğumuzu kendi ellerimizle giydirerek gülümsemelerine vesile olduk. Belediyemizin düzenlediği Edirne gezilerine kademe olarak 35 otobüs kaldırdık. Her gün 2 mahallede gerçekleşen sokak iftarlarına ev sahipliği yaptık. Sponsorlar aracılığıyla 500 yakın aileye erzak dağıttık. 45 mahallede mukabele okunan evleri tespit ederek küçük hediyelerimizle Kadir Gecesi’nde yapılan dualarla 2000 kadına ulaştık. Ben sizleri samimi ve yürekten çalışmalarınız için gönülden kutluyorum. Tabi ki bu çalışmalarımızın gizli kahramanları olan bizleri destekleyen başta kendi eşim olmak üzere tüm beyefendilere çok teşekkür ediyorum” dedi.

“RABBİME BİZİ BU KUTLU YOLDA RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN YOL ARKADAŞI KILDIĞI İÇİN, HAYIRLA YARIŞTIRDIĞI İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN”

Bu kutlu yürüyüş kadınlarla birlikte güç kazandığını ifade eden Başkan Zayıf, “Peygamber Efendimiz (S.A.S) Hicret ederken saklandığı Sevr Mağarası’nda da ona en çok yardım edende bir kadındı. Hz. Esma, Hz. Ebubekir in kızı iki Kuşaklı Esma. Hz. Esma 8 aylık hamile olmasına rağmen gündüzleri müşriklerin arasında dolaşıp haber topluyor, hava karardığında ise eve dönüp yemek yapıp karnı burnunda o dağa tırmanarak Peygamber Efendimize hem haber hem de yemek götürüyordu. Neyin mücadelesini veriyordu ” Müslümanlığın yayılması” Bizlerde Müslüman bir ülkede Müslümanca yaşamanın mücadelesini vermiyor muyuz. Rabbime bizi bu kutlu yolda Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı kıldığı için, hayırla yarıştırdığı için şükürler olsun. Necip Fazıl’ın babasının da dediği gibi aşkla çalışan yorulmaz. Bizde bu yolda aşkla, samimiyetle çalışmaya devam edeceğiz. Davetimize icabet ederek gönül soframızı bizimle paylaştığınız için sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olun” diye konuştu.

 Ayrıca AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan ve Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Muharrem Kasıtoğlu birer selamlama konuşma yaparak başta İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf olmak üzere İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerine ve kadın kolları mhalle başkanlarına gösterdikleri performanslarından dolayı teşekkür ettiler. Ayrıca onları desteleyen eşlerinden de helallik istediler.

 

Etiketler:
selyus